Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çağrı merkezinde çalışmayla ilgili tecrübelerinizi yazar mısınız?

melek2009

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Mrb arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza size bir sorum olacak kariyer nette sürekli çağrı merkezi ilanı var aranızda baş vuran varmı veya çalışan bu konu hakkında bilgisi olan

Çok çok çok stresli işlerden biridir. Çok yoğun çalışılır. Kafa kaşıyacak zaman bulamaz insan. O kadar saçma telefon görüşmeleri yapmak zorunda kalırsın ki, krize girmemek nerdeyse imkansızdır :)

mrb.çağrı merkezi işi sabır isteyen ama işi severek yaptığınız sürece sizi güldüren bir iştir.kendinizi dj gibi hissedersiniz.ben 4 yıl görev yaptım.2 yıl Türk Telekom ,2 yıl THY çağrı merkezi.ben işi sevdiğim için streside beni zorlamıyordu.mikrofona asık olmanız gerekiyor bu işe sabredebilmeniz için.ve birazda pratik,hazır cvp,diksiyon ve ses tonu bunlar önemlidir çağrı merkezinde bir müşteri hizm.yetkilisi olabilmenin temel kurallarıdır.basvurmak istersenğiz değerlendirin diyebilirim..kolay gelsin.

ben yapabilirmiyim acaba çağrı merkezinde. sürekli tel konuşma.

ben çalıştım çağrı merkezinde

merhaba benim adım tuncay can kendim 1 yıl kadar global bilgi çağrı merkezinde çalıştım. benim rahatsızlığım psikiyatrik o yuzden aşırı stresli bir ortam oldugu için çok zor oldu benim için.aslında çok zor bir iş sektörü eger çalışmak isterseniz telefonda size katşı söylenecek her konuşmaya hazırlıklı olmanız gerekir. çünkü telde size hakaret edenler küfür edenler.mutlaka olacatır. eğer ben bunlarla başederim çok sabırlıyım. saygılıyım diyorsanız başvurun. yoksa bana hakaret edenlere bende ederim ağzının payını veririm. hiç sabırlı ve saygılı değilim diyorsanız kesinlikle girmeyin.

deli ve huni sen hiç girişme bu işe telde sürekli konuşma sana göre değil arkadasım....üzgünüm ama öleeee....

lütfen annenizin kızlık soyadının baştan4üncü sondan ikinci harfini söyleyin derseniz karşıdakide size ne söyler siz ne cvp veririsiniz :) ama sonuçta ses kaydı var içinden geleni değil söylemen gerkeni söylrsin ilerde psikaytirste başvuru raporun oranını artırırsın denemeye değer :):) ;)

ben de yaparım bilgim ve konuşma kabiliyetim var ve radyoculuk geçmişimde mikrofonu özledim ama genelde bayanlar tercih ediliyor:)

yok kardeş ben salladım deneyimim filan yok engel olmuyalım kimseye hem eğlenceli olur bana göre.:D

Üst Alt