Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Calar Saat Kablolarinin kökten zarar görmemesi icin cözümünüz nedir ?

Finally

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
2igltdz.jpg

Arkadaslar gecen sene bu calar saatten tam 3 tane siparis verdim.. Oldukcada memnun kaldim... Bugüne kadar gördügüm en güclü titresime sahip olan cihaz bu.. Daha önce Humantechnik ve Bellman pro da kullandim onlarin titresimli bu cihazinki gibi güclü degil... Hatta Humantechnik in pil kullanma gibi kücük(büyük) bir sorunu vardi...

Nihayet kendime böyle süper bir calar saat buldum.. Bu calar saat digerlerine göre hem ucuz hemde daha iyi ve pilsiz calisan tiresim kutusu vardir..

Yalniz Titresim kutularinda kücük bir sorunum var , cabuk bozuluyorlar. Nedesi ise kablonun kutuyla baglanti olan kismi pek savunmasiz... 3 tane siparis verdim dedim. Ikisi bozuldu.. Ikisinide garantiye gönderdim ve simdi iki tane yeni calar saat gönderiyorlar.. Yalniz bunlarinda böyle bir yil icinde heba olmasini istemiyorum.. Bu kutular diger cihazlara göre cok daha güclü titiriyor o yüzden yatagin altinda rastgele yön degistire degistire kivrilip duruyor sonrada kablo kökten zarar görüyor ve bozuluyor o nedenle bunu saglama almam lazim... Ne önerirsiniz ?

Kutuya baglanti kismi derkende kastim bu

200qwig.jpg

Gelecek cevaplar icin simdiden tskler...

koli bandı ile gövde ve kabloyu bantlamayı deneyebilirsin

[musti]

O tür yöntemler hic bir ise yaramiyor... bant yine yerinden cikip gidiyor.. Daha mantikli birsey lazim.. Ben kaplama oylayini düsünüyorum.. Bir madde ile kutu kompile kaplanmali ama ne ile ? Silikon nasil olurdu ? Daha saglam birsey vardir ama

Üst Alt