Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışabilir ibaresini sonradan rapora ekletmem sorun yaratır mı?

nacar96

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
Geçen gün raporuma çalışa bilir yazısı ekletmek için devlet hastanesine gittim değerlendirimedi yazan yeri daksil ile silip evet yazdılar bu sorun olurmu

kardes benım raporda tedavıyle calısma olanagı vermeyen yazıyor yalnız calıstırılamayacagı alan bos ısdıhtam bos atanırsam kurum almazmı aylardır bu sorunun cevabını arıyom aıle ve sosyale gıttım o tıbbı bı terım dedı calıstıralamayacagı alan bos calısabılırsın dedı forumada yazdım bılen bılmıyen herkes sacmalamıs bu kım bılıyosa yazsın lutfen

183 ücretsiz aile ve sosyal politikalar bakanlığı kardeş ara En doğru bilgi orda

Aradım bu konuyu en ıyı ıl saglık mudurlugu bılıyomus calısıp calısamayacagımı onlar soylecek calısamazsam ropara ıtıraz eder calısabılırını alırım o kadar sabahlara kadar ders calıstım bosamı kardes ugrasırım yınede bu ısın pesını bırakmam

daksille yazdıktan sonra düzeltme yapılmıştır deyip başhekim imza attımı atmadıysa o rapor iptal..

mühendsi 3232 dogru raporda düzzeltme yapılıyo fakat başhekim tekrardan onaylaması gerekiyor.

Üst Alt