Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışacağım adliyede engelli rampası ve WC yok. Ne yapabiliriz?

bymoruk

Üye
Konular
50
Reaksiyonlar
0
Dilekce ile yasadıgım ilçeye tayin istedim ..ama calışacagım kurumda engelli girişi ve wc yok .... Benim için yaparmı kurum.. Yoksa orda giriş wc yok diye benim istediğim ilçeye vermemezlik yaparlarmı..

Olmak zorunda, kanun böyle.
Tayin edecek kişilerin durumdan haberi yoktur.
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.

Bulunduğum yere en yakın engelli otoparkı yaklaşık 800m. defalarca dilekce verdin binanın her tarafı otopark olduğu halde engelli otoparkı yaptırtamadım. Normal otoparkın etrafı kaldırım taşları ile çevrili. Konuşunca engelli dostu kurum.

kamu kurumu ise yaptırmak zorunda....1 tek tekerlekli sandelyeli engelli bile olsa çalışabileceği alana çıkış asansörü engelli tuvaleti giriş çıkış yerlerini engelli kişiye özel yaptırmak zorundalar....ancak duyarsız bir yönetici var isede cimere şikayette bulunun...

bir de engelli arkadaşların tayin istedikleri çalışma alanlarını gidip görmeden tayin istemesinler...iş böyle olunca magduriyetler oluyor.....

hakandogualp bekliyorum yönetim değişti sanıyorum atamalar sonrasında tekrar değişecek. Birkez daha dilekce ile talep edecegim. Ben tekerlekli sandalye kullanmıyorum dönem dönem koltuk değneği kullanmak zorunda kalıyorum ancak hiçbir şekilde merdiven vs. çıkamadığım için otoparkın etrafındaki kaldırım taşları çok zorluyor tabi 800 m mesafede olmasıda özellikle koltuk değnekleri ile olduğum zamanlarda o da yını yaklaşık 5 ayı gibi bir zaman dilimi bence kısa bir zaman değil çektiklerimi bir ben bilirim.

Üst Alt