Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışamayacağım alanlara dair raporda oran yazmaması normal mi?

birkan01

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
2
Merhaba arkadaşlar,

yüzde 68 olan engelli raporum ile ekpss sınavına girip emniyet genel müdürlüğüne teknisyen olarak atandım.
çalışamayacağı iş alanlarında bir şey yazmadığı için tekrardan rapor istendi. bende tekrar rapor almaya gittim bu sefer de doktorlar çalışamayacağım iş alanlarını yazdılar fakat oran yazmamışlar.
acaba unuttular mı yoksa bilerek mi düşürüldü.

Ortopedi %20 vermişti.
Üroloji de %60 vermişti.
Şimdi ürolojide hiç oran yazmıyor. Spini bifida var belimde ve tethtetkord ameliyatları oldum. günde 6 defa tak kullanıyorum acaba bu oran doğru mudur? %20 rapor verdiler sadece

@OturanBoğa

İşte o yüzden oranım düşük çıktı şimdi emniyet genel müdürlüğü raporu kabul etmiyor işe başlayamazsın diyor. Sağlık bakanlığı raporu emniyete göndericez diyor itiraz ettirmiyor. napabilirim bana bir yol gösterir misiniz Bülent abi

@OturanBoğa

Bugün başhekime kadar çıktım raporumun düzeltilmesi için oda baktı baktı haklı olabilirsin dedi heyet başkanına yönlendirdi. Heyet başkanı da hem şimdiki dosyamı hemde daha önceki dosyamı inceledi. daha önceki doktorlardan geçtiğim kağıda baktı bide yenisine baktı aynı şeyler yazılmış olduğunu gördü herhalde. beni hiç içeri almadan salı günü tekrardan heyete gel dedi. Acaba raporumun oranını düzeltirler mi ?
OturanBoğa

Üst Alt