Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışamayacağım işlerin değerlendirildiği raporla vergi indiriminde sorun olur mu?

Cakkaro111

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
100/50 sürekli engelli raporum var.kendi isteğimle çalışabileceği alanlar kısmına ..efor gerektirecek işlerde çalışamaz eklettim..vergi indirimi için başvuracam .rapor kabul edlirmı yoksa ..bu arada rapor çıkalı 2 gün oldu ha ..bilgisi olan arkadaşlar lütfen bi cevap yada yorum bekliyorum.

Bildim kadar alamazsın keske o yazıyı ekletmesiydın cok İyi olur du kardesim

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çıkarttığınız hastanede başhekimliğe dilekçe verin., vergi indirimi alanın işaretlenip bi nushasını isteyin oyle başvurun vergi indirimine işiniz hal olunur diye düşünüyorum...

Düşürmezler ise raporu olur bence evrakları vergi dairesine ver 2 ay sonra sonucu ögrenirsin

vergi indirimine basvurdum ama?

Selam arkadaslar ben 2015 yilinda istanbuldan vdrgi indirimi icin basvurdugum raporumda kalp ten stentli 30 bide oran yazilmamis bi sekilde solunum bozukuklari teshisiyle raporum maliye ye gityi tabi 30 olarak onaylanmamis olarak geri geldi..
tekrar 1 ay once baska bi hastaneden yine kalp 30 tansiyon 10 ve koah tan 20 aldim tabi bu hastane kurulunda 50 ve kronik suekli olarak cikti cok sukur..
su an maliye kurulda..ve endise icinde sonucu bekliyorum..raporumda sft sonucu falan yazili.

bilgisi olan yada daha once bu gibi raporla basvuran arkadaslar bi yorum yapabilirmi??

Üyelik Tarihi23.04-2017Son GirişBugünSaat17:01Yaşadığı YerİstanbulMesaj7Alınan Beğeniler0Verilen Beğeniler0*0*Selam arkadaslar ben 2015 yilinda istanbuldan vdrgi indirimi icin basvurdugum raporumda kalp ten stentli 30 bide oran yazilmamis bi sekilde solunum bozukuklari teshisiyle raporum maliye ye gityi tabi 30 olarak onaylanmamis olarak geri geldi..tekrar 1 ay once baska bi hastaneden yine kalp 30 tansiyon 10 ve koah tan 20 aldim tabi bu hastane kurulunda 50 ve kronik suekli olarak cikti cok sukur..su an maliye kurulda..ve endise icinde sonucu bekliyorum..raporumda sft sonucu falan yazili.bilgisi olan yada daha once bu gibi raporla basvuran arkadaslar bi yorum yapabilirmi??

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

raporunuz yeni çıkmış bir sorun olucagını sanmıyorum işyerinizden çalıştıgınıza dair bir form doldurup vatandaki vergi dairesine gidin eğer bir sorun varsa raporunuzda vergi dairesi sizi zaten yönlendiriyor öyle alıpda her raporu ankaraya göndermiyorlar benim raporum eskiydi beni yeniden hastaneye yeni rapor çıkarmaya yolladı dilekçe ile altı ay sürdü komple ama şükür halloldu öyle oran falan düşürmediler.

Insallah kardesim ne bilim oyle oran dusurunleri omuyorum birwz endiselendim ..bu arada senin rahatsizligin neydi kardesim

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

işitme engelliyim ama cihazlarla duyabiliyorum

önemli oldugunu dusunuyorum bılgi acısından

selam arkadaşlar .bilgisi yada tecrubesi olan lar bi yardımcı olursa sevinirim..ben vergi indirimi için basvurmustum.cok sukur onaylanmıs..simdi merak ettiğim acaba o kagıdın gelmesini beklemeden emeklilik işlemlerini başlatabilirmiyim?yoksa vergi indirim kagıdımın olması sartmı?

Üst Alt