Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çalışamaz engelli raporum çalışabilir oldu. Yetim maaşımı keserler mi?
Çalışamaz %80 şizofreni raporum çalışabıilir %45 şizofreni oldu. Ilk raporumla ölmüş babamın Maaşını alıyordum. Bu yeni rapor Yüzünden Maaşımı iptal ederler mi?
Erkankss
babanızdan yetim aylığı alıyordunuz ve şimdi aldığınız yeni rapor yüzünden yetim aylığınızın kesilip kesilmeyeceğini soruyorsunuz. doğru anladıysam teyit edin lütfen.
yetim aylıgının baglanması için SGK sevkiyle maluliyet cetveli'ne göre düzenlenmiş rapor esas alınır. yetim aylıgının baglanması için SGK'ya verdiğiniz maluliyetinizin tespiti için düzenlenmiş raporunuz geçerlidir. o raporla şimdi aldığınız özürlü raporu farklı mevzuatlara göre düzenlenmiştir. dolayısıyla aldığınız bu özürlü raporu malul oldugunuzu belirten rapor sonucunu etkilemez. ama SGK kalkar da tekrar maluliyet tespiti isterse o zaman iş değişir tabi.
Ismin gibisin teşekkürler. peki melek çalışırsamdamı yetim aylığım kesilmez bu yeni rapora göre çünkü babamın sigorta haklarıda dahil herşeyi alıyorum ondan kafama takıldı
ablacım çalışmaya başlarsan yetim aylığın kesilir diye biliyorum. ama kesin bir bilgiye sahip değilim. o yüzden bu mesajının ilgili foruma taşınması için yöneticilere seslenelim.
Bu başlık 2022 aylıklarıyla alakalı değildir. lütfen ilgili foruma taşısın yöneticiler.