Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışamaz ibaresini çalışabilir olarak değiştirilmesi için ne yapmalıyım?

zoro-27

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle mrblar . Vereceğiniz cevaplar içinde şimdiden tşkler.
Ben s kurul raporu olan ve yaklaşık 1.200 TL 3 aylık maaş alan biriyim . Memurluk sınavından beklediğim sonuc gelmediği için muhasebe bilgimde olduğu için özel sektörde çalışmaya karar verdim özürlü olarak .Sağlık raporumda 'çalışamaz' ibaresi olduğu için özürlü olarak giremiyorum . Çalışabilir ibaresini almam için ne yapmam gerekir ?

valla ben de ömss ye girdim raporumda çalışamaz yazıyordu iş alanları kısmında ise uygun işler yazıyordu ömss ye basvuru esnasında raporum kabul gördü gel gelelim bazı çevreler atama esnasında raporun kabul olmaz diyorlar ee benim rapor eski ve yeni rapor almaya kalksam % 32 de kalıyor acaba dava felan açsam eger memur olupta atamam gerçekleştirilmesse davayı kazanırmıyım snucta her türlü magdurum .

Acil Bi Konu Hakkında Cevaplarınızı Bekliyorum

Öncelikle mrblar . Vereceğiniz cevaplar içinde şimdiden tşkler .2022 maaşı almaktayım sigortalı bir işe girecem %73 raporum var ama raporumda ''çalışamaz'' ibaresi var ve bu yüzden işe giremiyorum . İbareyi değiştirmek için ne yapmam lazım ?

2022 maaşı almak için almıştım . Ayrıca işten çıkınca maaş almak için tekrar başvurabilirmiyim ?

eğer gerçekten çalışamaz durumdaysan olmaz. ama çalışamaz ibaresini kaldırtmak için tekrar heyete girmen gerekiyor ve çalışıp çalışamıyacağına doktorlar karar verecektir.
bu çalışıp çalışamama kişilerin istegine göre değişmez.
2022 maaşı için çalışamaz ibareli rapor almışsın, şimdi çalışabilir ibareli rapor istiyorsun, işten ayrılırsan bu seferde çalışamaz ibareli rapor isteyeceksin doğrumu

çalışablecek durumdayım sadece sağ bacağımda 17 cm kısalık var . zaten çalışacağım yer bi inşaat firmasının muhasebe departmanında masa başı işi .evet işten ayrıldıktan sonra çalışamaz yani maaş tekrarbağlanması için başvurabilirmiyim ?

arkadaşım tekrar heyete başvuracaksın çalışabilir raporu için.ama bu çocuk oyuncağı değil, istediğin zaman çalışabilir ibareli rapor isteyeceksin, istediğin zaman çalışamaz ibareli rapor isteyeceksin.pek mantıklı değil isteğin, yinede doktorlar karar verecekler.
doktorlar bir raporda çalışamaz, başka bir raporda çalışabilir diye rapor verirlerse kendileriyle çelişirler, bu iki karardan birisi yanlıştır.

tekrar heyete girdiğinde rapor oranında düşebilir bunuda göz önünde bulundurman lazım.raporunu ne zaman almıştın

Şimdi bendeki özürlülük hem ayak ta hemde böbrekte o yüzden raporum %73 .bu ikiside kronik rahatsızlık yani oran üç aşağı beş yukarı aynı olur. Benim öğrenmek istediğim şey çalışabilir raporu alacam raporu aldıktan sonra işe başlayacam . Hani olurda işten çıkarsam eski haklarımı tekrar kazabilirmiyim ?

Raporuda 2010 un 5.ayında almıştım.

örnek ben işkura kayıt için aldım ama öyle rapor verdiler :)

Üst Alt