Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışamaz raporu nasıl alabilirim?

byx_06

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar herkese
ben ankara sincan dan mustafa.kendim diyaliz hastasıyım haftada 3 gün bikarbonatlı hemodiyaliz tedavisi görüyorum.6 senedir kurumsal bir gıda sektöründe kasiyer olarak calısmaktayım.özür oranım% 90 dır. son zamanlar tansiyonlarım düşük seyrettiği için bünyem artık işi ve diyalizi kaldırmıyor çok zorluk cekiiyorum kasada dewamlı ayaktayım oturamıyorum yasak olduğu için . tazminatımı alıp istifa etmek istiyorum şirket benden heyet raporu istiyor olmazsa iş çıkışım verilmiyor.ama hastenler bana rapor vermiyor malesef calışamaz raporu.bu durumda ne yapmam lasım bana bir yardımcı olursanız sevinirim.malulen emeklilik içinde basvuru yaptım kabul olmadı 10 yıl sigorta günü istediler primimde sıkıntı 2400 günüm var sigorta başlangıcım 2006 yılı haziran

İş yeriniz her ne kadar kurumsal olsa da insiyatif kullanıp o heyet raporunu istemeyebilirdi.
Ben de kurumsal bir firmada çalıştım Alfemo Mobilya'da.
Rahatsızlanıp birkaç ameliyat olmak zorunda kaldığımda hem maddi manevi destekle yanımda oldular hem de çıkış ve tazminat konusunda oldukça yardımcı oldular.
İnsan kaynakları müdürü, sadece elimizde dayanak olarak bir belge olsun kendi doktorundan tek imzalı bir yazı getir yeterli dedi.
Bir a4 kağıdına yapılan kontrollerde 1 yıl süre ile çalışamayacağı tesbit edilmiştir şeklinde bir yazı çıktısı alıp imzaladı doktorum o kadar. Resmiyeti falan hiç bir şeyi yok ve onunla çıkışımı yapıp tazminatımı ödediler.
Hem de emekli çalışan olduğum halde.
İsteseler hiç bir şeye gerek duymadan ödemek ellerinde, ama bir çoğu sadece iyi gün dostu işte.

Yok abi rapor şart diyolar yoksa iş cikisim vermi yolar bu arada Calistigim yer Bim birleşik magzalari

Üst Alt