Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışamaz raporunun anlamı nedir? Ne işe yarar?

Konular
32
Reaksiyonlar
0
doktor bana çalışmazlık raporu vermek istiyor ben istemedim ne işe yarıyor çalışmazlık raporu agır özürlü anlamınamı geliyor?

Ağır özürlü ve çalışamaz raporu farklı şeylerdir. Çalışamaz raporu almanız halinde hiçbir yerde çalışamayacağınız anlamına gelir. Sakın çalışamaz raporu almayın, geriye dönük işler yapmayın. Bilginize.

bir arkadasımın hastalıgı ilerledi dr ona çalışmaz raporu vereyim demiş bu raporla çalışmazlık maasına başvurmazmı

Çalışamaz raporu sadece iş göremezlik raporu içerisinde çalışamaz raporu alınırsa maaş bağlanır. İş göremezlik raporu meslek hayatında iş kazası geçirmesi lazım.

ozaman sorumu söyle değiştiryim arkadasım evde bakım maası için rapor almak istiyor kas hastalıgı var dizden asagısını hisetmiyor kollarındada güçsüzlük var eliyle toplu igneyi bile tutamıyor ama yürüyebiliyor bu durumda agır özürlü raporu alabilirmi

Ağır özürlü raporu alsa bile, burada belirleyici olan şey bakıma muhtaçlık kriterlerine uygun olmasıdır.

Üst Alt