Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

"Çalışamaz" yazan raporumla vergi indirimine başvurmam sorun yaratır mı?

güneyli1

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Sayın arkadaşlar;

Vergi indirimden yararlanmak için %97 oranında rapor verildi raporda
Ağır özürlü;EVET yazıyor
Çalışamayacığı işler;Hiçbir işte yazıyor
Sosyal yardım;Evet yazıyor
ötv:Evet yazıyor

Bu raporda hiçbir işte çalışamaz yazdığından vergi indirim onaylanmaya bilirmi ben çalışıyorum çünkği
Sosyal yardım evet demiştik ben sosyal yardım talebinde bulunmadım neden evet denmiş almak istemiyorum neyapmam gerek
Ötv evet denmiş ben bu orana göre araç kullanamam sanırım fakat benim h sınıfı ehliyetim var özeltertibatlı aracım var kullana biliyorum buraporu yeni araç alırken göstersem kullana bilirmiyim kullanamazmıyım
Yeni araç alırcak olurken buraporu göstermesem yeniden özeltertibatlı araç kullana bilir raporunu daha düşük oranda rapor alsam sorun olumu teşekkürler

Sakatlık indirimi başvurunuzda hiç bir sorun olmaz.

Raporu araç alımında kullanabilirsiniz.

Sosyal yardım almanız gerektiğinde alablesiniz diye o değerlendirme var raporda. Bugün kullanacaksınız diye bir şey yok.

bülent abi bu raporla araç alırsam benim kullanmamda bir sorun olurmu yani şu denirmi bana sizin raporunuz çok yüksek siz araç kullanabilir durumda değilsiniz 3 kişinin adını verın onlar sızın adınıza aracı kullana bilir demezler değilmi

cavap için çok teşekkür ederim rahatlattı bu cevap beni inşallah dediğiniz gibi olur

Bülent abi teşekkürler cvp için ALLAH razı olsun

%87 vergi indirimi olarak onaylanmış

merhaba arakdaşlar işyerime vergi indirimi yazısı gelmiş %87 1 dereceden birtakım sorularım olacak
vergi indirimi 22.03.2011 itibaren yazıyor
1 derece maaşıma her ay 100 tl olarakmı yansıyacak?
insankaynakları geriye dönük ödeme yapmak için hesaplıyoruz dedi 3'cü ay dahilmi buzamana yoksa 4-5-ve6£cı aymı?
toplamda nekadar yatması gerek acaba
01.04.2005 tarihinde işe girdim halen aynı yerde çalışmaktayım nezaman emekli olabilirim teşekkürler

teşekkürler bülent abi hakkını helal et

Üst Alt