Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışan hizmetli sınava girebilecek mi?

burak_br

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
1
Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik hükmüne göre halen herhangi bir kadroda çalışmakta olan engelli adaylar, başka hizmet sınıfı kapsamındaki kadrolar ile bulunduğu kadrodan farklı olmak kaydıyla mezunu olduğu eğitim programı itibarıyla ihraz etmiş olduğu unvana ilişkin kadrolar hariç olmak üzere, başka kurumlara ait aynı veya emsal unvanlı kadroya yerleştirilmek amacıyla EKPSS/kuraya başvuruda bulunmaz, başvuru yaparak yerleştirilse dahi ataması yapılmaz.

Bir kamu kurumunda memur olarak çalışlıyorum!!!!!!!!!!!!!!!!

Kamuda çalışıpta başvuruda memur olarak işaretlemezsek ne olur?

kamuda çalışıpda başvurda memeur oalrak işaretlmezsek neolur hizmetli birkişi olarak

Belliki kılavuzu okumamissiniz..... 1.8 Adaylar beyan ettikleri bütün bilgilerin doğruluğundan sorumludurlar. Bir adayın beyanının gerçeğe uymadığı veya evrak üzerinde sahtecilik yaptığı tespit edildiği takdirde bu aday, aradan geçen süreye bakılmaksızın bu sınavdan elde ettiği tüm haklarını kaybedecektir. Sınava veya kuraya katılma hakkı olmadığı hâlde sınava girip yüksek puan almak veya kurada kazanmak göreve memur olarak atanma hakkı doğurmaz. Koşullardan herhangi birine durumunun uymadığı tespit edilen adaylar, EKPSS/kuraya alınmış olsalar bile bu sınav/kura sonucu ile elde ettikleri hiçbir haktan yararlandırılmazlar.

ha adını soyadını doğru yazmamışsın ha orayı işaretlememişsin..nede korkuyorsun memurken memur olamayacağın içinmi :D

öncelik memur olmayanlara verileceği için işaretlemek istemiyorsun haktır bu kardeş ödeyemezsin rahat bırakmazlar mezarda.

mustafa.ay;

mezardan önce bu hayatta zaten sıkıntısını yaşar çok sevdiği biryere atanır sonra tesbir edilir 2 sene ekpss bile giremez cezası var :D öbür tarafta ayrı tabi..

muhendis3232;

bide üstüne evrakta sahtecilikten alıyorlar içeri :D

Mantıklı olarak bakarsak, siz memur olmadığınızı yazssanızda çakarlar. Nitekim bazı arkadaşlarım kyk bursu için babam çalışmıyor, aylık gelirimiz 300 tl felan yazdılar ama yinede burs çıkmadı :)

sadece bizim verdiğimiz bilgilerle iş olsa, ortada devlet kalmaz :))

suskun62;

bi rivayete göre dar ağacına kadar yolu var cezası çok büyük :D kayseri bu arkadaş kesin...

fiziksel olarak hizmetlilik yapabiliyosa sıkıntı olmuyorsa öyle devam etmeli. herkes masa başı iş istiyor.

masa başı beklıyen lıselıler 90-95 p asagı kurtarmaz hızmetlı sınıfı benım klasımı sarsar diyosanız hıç yazmıyın .80-85le ancak hızmetlı olursunuz 2.atamada kaç kışılık masa başı açılır oda belli olmaz buyuk olasılık az olur oda gene 80-85p olur.
3. olmaz gıbıme gelıyo bu saatten sonra engellıyı kımse takmaz devletın ugraştıkları sorunlar gıtgıde artacak bıde engellılerin sorunu ıle ugrasmazlar ..

burak diyelim ki memursun ve memur degilmiş gibi sınava girdin kardeşim. mantıken düşünürsek, ösymde ............ yeri kazandınız diye yayınlandı. sen hemen hizmetli kadrosundaki eski memurluğumdan istifa ederim. yeni memurluk için başvuruda bulunurum diye düşünüyorsun sanırım. tutar mı bilmiyorum. ama kardeşim bunlara hiç gerek yok bence. tc kimlik numarandan hepsi çıkar. daha önce memur olduğun belli olur. dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olabilirsin. gerçekler neyse sen onları yaz bence. kurum değiştirmek isterken elindeki memurluktan olma. o zaman şöyle bir mantık çıkar emekli olanlar da emekli olduğunu bildirmezler atandıklarında hem emekli maaşı hem de memur maaşı alırlar. ama olmaz emekli maaşı aldıklarını bildirmek ve yeniden atandıkları taktirde emekli maaşlarını kestirmek zorundalar. diyelim ki kestirmediler devlet bunu erinde sonunda bulur ve faiziyle geri alır. doğruluktan şaşma derim.

arkdaşlar siz beni yanlış anladınız hizmetli kadrosunda çalışanlarrr da okısmı işaretlmek zorundamı ben onu soruyorum hizmetlide meur olarak sayılıyormu

bu kadar cahilmisin arkadaşım hizmetli memur olarak atanmadın mı sen ne geçicek memur işte hizmetli memur ya

Arkadaşlar lise mezunu olarak hizmetli kadrosuna yerleşip, şimdi önlisans mezunu olup ekpss başvurusu yapan oldu mu acaba?

Üst Alt