Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışan işitme engelli 2022 maaşı alabilir mi?

Konular
44
Reaksiyonlar
0
Ben işitme engelliyim işe çalışıyorum 3 yaş oğlum işitme eng oldum 2022 maaş alabilir miyim?

% 40 ve üstü raporunuz da olsa siz çalıştığınız için 2022 aylığı alamazsınız. Ne kendiniz için alabilirsiniz ne de çocuğunuz için.

eger çocuğunuzun ve sizin % 40 ve üstü engelli sağlık kurulu raporu varsa;
1.sizin kendinize 2022 aylığı baglatmanız için çalışmıyor olmanız gerekir.
2. Çocuğunuz da 18 yaşından küçük olduğu için onun adına 2022 engelli yakını aylığı baglanabilmesi için de sizin çalışmıyor olmanız gerekir.

tamam.Ben ve eşimle işitme engelliyiz işe calışmıyoruz 2022 maaş alıyorlar.oğlumun 3yaş işitme eng oldum 2022 maaş başvuru yapılacak.ikamet çaycumadayım ayrılacak başka zonguldak'a ev kira taşınacak adresi değişecek bize 2022 maaş kesilir mi?

Evet kesilir ve yeniden araştırma yapılır, araştırma sonucunda almanıza mani durum yoksa yeniden bağlanır ve alamadığınız ayları toplu olarak alırsınız. Siz vakit kaybetmeden bildirin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na adres değişikliğini.

Üst Alt