Siz konuşmaya devam edin, nasılsa klavyesi olan herşeyi bilip bilmeden yazar olmuş. Baştan başvuru zamanında yönetmeliğe o madde eklenmeyecekti. Bizden 20 lira alındı, ders çalışanlarımız oldu, hem maddi hem manevi emek harcayanlarımız var. Tabi siz burada sadece böyle boş boş yazabilirsiniz ancak, mahkemeler boşuna var değil mi? Lütfen aklınızı başınıza toplayıp öyle yazın. Neden hizmetli seçmişmişiz, kafamıza silah mı dayamışlarmış? Tövbe yarabbim, kötü kelime kullanmak istemiyorum bu mübarek ay'da, kalp kırmak da istemiyorum ama sizler kronik engelli misiniz? Her ay kontrole gidip (diyaliz sıvısı, diyaliz ilaçları, iğnesi ne kadar biliyor musunuz? ) ilaçlar yazdırıp, devlet bir kısmını ödediği için, diğer kısmını sırf yaşayabilmek için maddi imkanınız ve sosyal güvenceniz olmadığı halde aç kalıp para ödediğiniz oldu mu? Sırf hem kendi sağlık siğortam olsun, hemde maddi olarak güçlü olayım diye, sürünmemek için hizmetli tercihi yapmak zorundaydım. Liseden 80 puanla yerleştim ama şimdi önlisans mezunuyum ve memur olmak istiyorum, parasından asla değil yemin ederim (ki bilen bilir 100 yada 50 lira fark var), hizmetlinin işi garanti olmuyor, hep getir götür işi veriliyor ama memur öyle değil işte, fazla dokunan, laf edeni olmuyor. Yazmayın boş boş, biraz empati yapın. Rica ediyorum.