Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışanlar tercih yapamayacak, tercih sayısı 30 olacak!

Sselma
bu haberler engelliler sitesi 2014 alınmaktadır oradanda takip edebilirsin

Böyle bir saçmalık olamaz bilip bilmeden konu açıp insanların kafasını bulandırmayın. Sınava başvuru yaparken kılavuzda bir kamu kurumunda işçiyim yada memurum diye neden belirtiyorsun ozaman !!! Arkadaşlar bilip bilmeden konu açmayın bari de insanların kafası karışmasın...Madem kamuda çalışanlar tercih yapamayacak o zaman en başta söylenirdi sonradan böyle bir şey çıkmasına inanıyorsanız diyecek birşeyim yok...Çocuk oyuncağı değil bunlar..bence bu boş şeylere kafa yoracağınıza inananlar için söylüyorum oturunda 2016 yılındaki sınava çalışın çok daha faydalı olur emin olun

engell,ler siteside ana sayfadan aslı bile olmayan nhaberi ne saçma

çalışanların tercih sorunu

sayın arkadaşlarım; çalışanlar tercih yapamayacak derken ne demek istiyor?

mesela adam 2012 de lisans olarak memurluğa atanmış şimdi de tekrar sınavla memurluğu tercih mi edemez anlamında peki bu adam memur iken bilgisayar işletmenliği ve ya da vhki kadrosunu tercih edebilir mi

Arkadaşım atanmışsınız zaten şükretmeniz gerekirken işi olmayan diğer insanlara engel oluyorsunuz..

kardeşim ben de atanmadım sizler gibi atanmayı bekleyen birisiyim

Evet anladım tercih yapamıyorlar yapmasınlarda yani

Çalışanların sınava başvuruda ki payının çok yüksek bir rakam olacağını tahmin etmiyorum belki %5 'lik kısmıdır daha fazlası olmaz...:(

arkadaşlar yani normal memur olan birisi tekrar sınava girip bilgisayar işletmenliği veya vhki kadrosuna başvuramaz değil mi yanlış anlamıyorum bir de emeklilerin çok fazla başvuracağını da sanmıyorum ben

Madem tercih yapılamayacaktı neden sınava başvuru izni verildi ki... Daha fazla sınav geliri elde etmek için mi...

En mantıklısı kamuda çalışan ve emekli olan engelli arkadaşların tercih yapmamalarıdır. Boşta olan bir ton vatandaş var bey efendi hamfendi omuş memur durumu beğenmiyor.. Bunlar diğer engelli arkadaşalrını düşünmeyen nankörlerden başka bir şey değiller.

[h=2][/h]Böyle bir saçmalık olamaz bilip bilmeden konu açıp insanların kafasını bulandırmayın. Sınava başvuru yaparken kılavuzda bir kamu kurumunda işçiyim yada memurum diye neden belirtiyorsun ozaman !!! Arkadaşlar bilip bilmeden konu açmayın bari de insanların kafası karışmasın...Madem kamuda çalışanlar tercih yapamayacak o zaman en başta söylenirdi sonradan böyle bir şey çıkmasına inanıyorsanız diyecek birşeyim yok...Çocuk oyuncağı değil bunlar..bence bu boş şeylere kafa yoracağınıza inananlar için söylüyorum oturunda 2016 yılındaki sınava çalışın çok daha faydalı olur emin olun

greenred;

neden saçmalık olsun asıl saçmalık memur olanların ve emeklilerin tercih etmesi saçmalığın büyüğü buydu. Yine söylüyorum inşallah bundan sonra memur ve emekli olanlar tercih yapamazlar

Bakın tekrar ediyorum hala kabullenmiyorsunuz....! Mağdem kamu kurumunda çalışan engelli memur veya işçiler tercih yapamayacaktı, sınava girmeyecekti ozaman kılavuzda böyle bir ibare konulurdu. Kendinizi kandırmayın..Kötü niyetle söylemiyorum sadece boş yere umutlarınızı boşa harcamayın diye söylüyorum...! Hem kusurabakma ama çok zor şartlarda doğu da görev yapan engelli memurlar var hakları ile giren memurlar çalışarak kazananlar... Bu kişiler kendi şehirlerini tercih etmek için sınava mecbur girecekler... Buna sen değil kimse engel olamaz...İnşallah ile yürümüyor bu işler... Otur çalış herkes nasıl hakkı ile atandı ise sende hakkın ile atan...Ama hala inanmak istiyorsan tercih yapamayacaklarına ozaman bana laf düşmeş karar senin...Saygılarımla.

Tamam o zaman devletin başka işi yok sizi bir yere yerleştirecek ve her sene sınava yüzlerce kişi girmesine rağmen oturup sizi oraya yerleştireyim yok olmadı buraya yerleştireyim mi desin olduğun yeri beğenmiyorsan istifa edeceksin sonra sınava mı giriyosun ne yapıyosa yapacak

Meral hanım ilk defa görüşünüze katılıyorum.:)
Bu resmen kul hakkı yemek ya madem gitmek istemiyordun niye tercih yaptın bir kere yanlış yapıyorsan bunu o sınava tüm girenler çekmek zorunda değil...

meralmiz;

Hakkımla girdiysem sende hakkınla gireceksin. Gelip de burada yok hakkımızı gasp ediyorlar falan gibisinden konuşmayacaksın... Ben atanmak için gece gündüz çalıştıysam sende çalışacaksın. Benim vicdanım rahat bu konuda hak yemiyorum hakkım olanı alıyorum...Açık ve net......!!!

Kamu Kurumunda çalışıyorum... Benim kızdığım tek konu hak yediğimizi iddaa ediyorlar bu beni üzüyor.. Ya bir kere gece gündüz çalıştım hakkım olanı aldım hakkımı kullandım...Kalkıp da 40-50 puanlarla dayımı amcamı araya sokup atanmadım...Devletten de beklemedim...Ama şunu belirteyim devlet deseydi kamu kurumunda çalışanlar atanamayacak saygı duyardım ama sonradan çıkma şeylere kulak asmamanız için bir yazı yazdım yazdığıma bin pişman oldum.

Siz konuşmaya devam edin, nasılsa klavyesi olan herşeyi bilip bilmeden yazar olmuş. Baştan başvuru zamanında yönetmeliğe o madde eklenmeyecekti. Bizden 20 lira alındı, ders çalışanlarımız oldu, hem maddi hem manevi emek harcayanlarımız var. Tabi siz burada sadece böyle boş boş yazabilirsiniz ancak, mahkemeler boşuna var değil mi? Lütfen aklınızı başınıza toplayıp öyle yazın. Neden hizmetli seçmişmişiz, kafamıza silah mı dayamışlarmış? Tövbe yarabbim, kötü kelime kullanmak istemiyorum bu mübarek ay'da, kalp kırmak da istemiyorum ama sizler kronik engelli misiniz? Her ay kontrole gidip (diyaliz sıvısı, diyaliz ilaçları, iğnesi ne kadar biliyor musunuz? ) ilaçlar yazdırıp, devlet bir kısmını ödediği için, diğer kısmını sırf yaşayabilmek için maddi imkanınız ve sosyal güvenceniz olmadığı halde aç kalıp para ödediğiniz oldu mu? Sırf hem kendi sağlık siğortam olsun, hemde maddi olarak güçlü olayım diye, sürünmemek için hizmetli tercihi yapmak zorundaydım. Liseden 80 puanla yerleştim ama şimdi önlisans mezunuyum ve memur olmak istiyorum, parasından asla değil yemin ederim (ki bilen bilir 100 yada 50 lira fark var), hizmetlinin işi garanti olmuyor, hep getir götür işi veriliyor ama memur öyle değil işte, fazla dokunan, laf edeni olmuyor. Yazmayın boş boş, biraz empati yapın. Rica ediyorum.

Adam Teknik personel olmuştur . Tekrar girme hakkı olması lazım .

suyum;

Tebrik ederim açık ve net belirtmişssin suyum ...bunun üzerine her halde hala gasp ediyorsunuz hakkımız demezler....!

Ben normal memurum şimdi teknik okul bitirdim..hem de birim sorumlusu oldum kaç kişi ile çalışıyorum sorumlu olduğum insanlar var...ve kendimi yükseltmek için müdürlük alabilmem için sınava girmek zorundayım...sorumlu olarak göründüğüm birimde müdür olarak görünmek istiyorum ve bu benim en doğal hakkım....

arkadaşlar benim özel kurumda işe başlama durumum var diyelim işe başladım ben ve benim gibi özelde çalışanlarda tercih yapamayacaksa hiç başlamayım işe açıkcası anlamadım yazılanlardanda bişey kusura bakmayın biri anlatsa çok sevinecem :D

Ali bence özeli kapsamıyor bu tercih olayı, sadece kamudakileri kapsar, zaten ilk başvuruda iş olarak hep kamu sormuştu, Allah'ım bir hayırlısıyla tercih edeydik bir yerleşeydik ne sıkıntı işler bunlar ya :D

Arkadaşlar 7 şubat 2014 tarihnde yayınlanan resmi gazetedeki ekpss alım yönetmeliğinde aynı hizmet sınıfındaki memurlar tercih yapayacak diye söylüyor. Neden yalan yanlış bilgi verip insanları üzüyorsunuz? Aşağıda paylaştığım linkte açık ve net bir şekilde yazıyor. madde 14. bakın

T.C. Resmi Gazete

bu linkten yönetmelikler başlığı altındaki il yazı

o inşllah maşalah diye dua edenlerr çalışanlarda terich yaapcakk

Üst Alt