Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışılamaz %80 şizofreni raporum çalışabilir %45 oldu. EKPSS'ye girebilir miyim?

Erkankss

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar önceden çalışamaz raporum vardı şimdi çalışabilir rapor verdiler

2 sorum olacak sizlere

1. Yeni raporumla Şuan özürlü memur olabiliyorum Anladığım kadarıyla. Gidip başvursam kpss Sınavına Açıkta kalırmıyım, cok atama bekleyen var mı özürlü kontenjanında?

2. Bu sınava girebilmek icin aile sosyal bakanlığı il müdürlüğüne gidip bi belge almam Lazımmış galiba. Önceki raporumla Babamın Maaşını alıyorum sigorta haklarıyla beraber. şimdi Sınava girmek icin bu yeni raporla aile sosyal bakanlığı il müdürlüğüne gitsem Maaşım kesilir mi? Yoksa sınav icin oradan alacağım belge şuan aldığım maaşı etkilemez mi?

ilk önce sınava girmek için başvursan bile yetim aylığın kesilmez aile ve sosyal politikalar bakanlığına zaman kaybetmeden gidip başvurman gerekiyor neler gerekli hem osym sayfasında hemde burda forumlarda yazdık açıkta kalırmıyım sorusuna cevap ise senin alacağın puana bağlı ve yaptığın tercihe bağlı istersen ilk önce başvurmakla başla

Bana sanki raporum çalışabilir diye değiştiği için maaşı keserler gibi geldi. Teşekkürler cevap icin gidip başvuracağım

Başka görüşü olan var mı arkadaşlar

Üst Alt