Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışırken Eğitimime Devam Edebilmek İstiyorum?

Uıess

Yeni Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben Allah'a şükür ki memur olarak yerleştim ve çalışmaktayım. O Sırada Örgün öğretim 2 yıllık okuyordum. Ancak Amir'im ve sağlık problemlerim devam etmemi, kendimi derslere veremedim. Aklımda daha doğrusu hayal ve isteklerim var. Bunun için okumam gerekiyor bir şekilde lisans mezunu olmak istiyorum. Aöf'de çok zorlayıcı ama biliyorum ki imkansız değil. Sizce ne yapayım? ne yapmalıyım? ( Henüz 22 yaşındayım )

İkinci öğretim öğrencisiyim son sınıfa geldim. 4 sene boyunca hem kendim okuyup çalışmayı düşündüm, hem sınıfımda hem okuyan hem çalışan çok kişi oldu. Dersler çok ağır olduğu için ve zorunlu yaz stajı, sınav dönemi, projeler vs vs varken ben çalışmayı kendi bölümüm açısından mantıksız buldum. Ancak işleyişin şu şekilde olduğunu duydum. İkinci öğretim programlarında ders saat 17:00 da başlıyor bizim okulda. Memur olan öğrenciler iş yerlerinden 1 saat erken çıkıyor derslerinin olduğu günlerde. Bu 1 saatlik erken izinler senelik izne sayılıyor ve senelik izin kullanamıyorlar. Belirli bir hedef yoksa. Avukat, doktor, mühendis gibi.. Tek hedef lisans mezunu olmaksa aöf olabilir. Diğer türlü çok zorlayıcı olacağı kesin.

Üst Alt