Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışıyorum. Evlendiğimizde nişanlımın 2022 maaşı kesilir mi?

sabri57

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bir sorum olacak ben engelliyimm R raporum var ozel sirkette çalısıyorum
suan nisanlıyım nisanlımda engelli maası almakta evlendikten sonra engelli maası kesilir mi yardımcı
olursanız sevinirim kesilir diyenler var kesilmez diyenler var kesilmemesi için şartlar ne olmalıdır
tşk

MERHABA.ÇALIŞAN KİŞİ O MAAŞI ALAMAZ EŞİN ÇALIŞIYORSA ZATEN O MAAŞI VERMEZLER ÇALIŞMASA ALIR..HER 2 NİZDE ENGELLİ OLDUĞUNUZDAN EVLENİRSENİZ MAAŞINIZ SADECE ERKEĞİN %50 artar..

2022 engelli maaşı evlide olsan bekarda olsan artmaz ancak sigortalı bir işte çalışılır ise 2022 kesilir birde bu yeni yönetmenlikle beraber gelen kişi başı düşmei gereken rakam saçmalığı ile eşinizinde sizinde kesilir kişi başı düşmesi gereken rakam 119 tl ve bu hesaplama giderler çıkarılmadan hesaplandığı için e şimdi doğal olarak en az asgari ücret alsa kişi rahatlıkla kişi başı düşmesigereken rakamı geçer

evli insanların ikisi de işsizse ve eşinden başka ev halkıda varsa onların gelirleride hesaplanır ve kişi başı 119 az düşüuorsa 2022 alabilirsiniz eşinizde sizde sizin aldıgınız 2022 eşinize eşinizin aldıgı 2022 size hesaplanmaz onlar gelir sayılmıyor

arkadaslar yorumlarnız için tsk yalnız baslık yanlıs olmus sanırımm ben ozel sirkette çalısıyorum 2022 maası degil yani
ben sigortalı old dolayı nisanlımın 2022 maası kesilir mi ?

şu anda bir ssk maaşı bile 2022 maaşını kestirmeye yeterli. Kesilir. aylık kişi başı 119 tl

bana bir konuda yardımcı olursanız sevinirim karı koca engelliyiz ben ssk olarak çalıştığım için eşim nede ben 2022 maaşı alamıyorum ev kira acaba eşimin benim üzerindeki sgk kaydını gibi iptal etsek sonra eşim için müracat etsek olurmu acaba
evde 3 kişiyiz maaşım 1000 tl ev kira bilgi verirseniz sevinirim

Üst Alt