Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışma bakanlığı sınavı atamaları bu hafta açıklanacakmış..?

mavimsiyesil

Yasaklı Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar çalışma bakanlığının bu hafta kazananların atanacağı illeri belirlemesi bekleniyor. Bu meselede daha iyi bilgisi olan var mı ?

ne yaptın senden yeni rapor istediler mi 2010 yönetmlği göre kaç puan aldın atadılar ne sordular aklında kaln yazarsan sevininirim saygılar...

arkadaslar bende 4 gözle bekliyorum. bu hafta dedıler hafta sonu geldı hala haber yok. ama programcı olarak kazananların ataması daha dün belli olmuş bprogramcı olarak kazanan bırınden ögrendım demekki memur olanların anca olur heralde.

hani nerde kim nereye atanmış bir haber bile yok ortada

arkadaşlar öğrendim atama ne zaman olacak diye... son aşamasındalarmış 1-2 güne kadar açıklanacakmış... hayırlısı

inş bir an önce açıklanır hakkımızda hayırlı olan bir yer nasip etsin allah.. çalışma bakanlığında çalışmaya başlayan yeni memur kaç lira maaş alır arkadaşlar biliyormusunuz

1.600 tl yi bulur yılda 1 kez ikramiyede varmış mesai istanbula çıkarsa biraz daha fazla olur gibi

arkadaşlar benım çalışma bakanlığı hakkında bilgim yok ilk defa şimdi yorumlarınızı okudum bu konuda beni bilgilendirirseniz çok seveinirim

sınavı yapmaları bile bukadar sürmedi...yerleştirmek nekadar uzun sürdü böyle

Üst Alt