Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışma hayatından korkuyorum..?

Poyraz_

Yasaklı Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
s.a arkadaşlar ben yüzde 44 engelli bir bireyim...bugüne kadar birçok işyerine girdim çıktım çıkarıldım çoğu yerde dikiş tututramadım .s v.s....
şu an işsizim süreklide iş arıyorum ama ne zaman iş için biriyle görüşsem korkuyorum geri caymak vazgeçmek istiyorum çalışma hayatından korkuyorum daha önce çalıştığım yerlerde beni çok ezdiler psikolojik baskılara maruz kaldım belkide bu yüzden bu durumu nasıl atlatırım acaba ???

POWER_, yav seni nasıl ezerler, burada sana bir laf söyleyene çatır çatır cevabını veriyorsun...:p

selda*

anlaşılan sen hiçbiryerde çalışmadın patronun yada üssü seni hiç ezmedi anlaşılan işyeri farklıdır ekmek parası hatrına bazı şeyleri yutarsın sesini çıkartmazsın....

Özguven eksıklıgınden olabılıyor yada becerıne ılgı alanına gore iş bulamadıgından odaklanamadıgından basarısız oluyor olabılırsın.Sonucta bugune kadar korktun cıkarıldın artık cıkarılsanda korkmamayı dene. Bende de var o korkular endişe duyuyorum senı anlıyorum.Insanların basarılı oldugu ısler kendılerını tam anlamıyla işe verdıklerı zamandır.İşkoloıkte olmcıan tabıde bıde hastalık var ya bızde endişeler onlardan da kaynaklanıyor.

POWER_

Özelde çalışırken yapabilecekleri tek mobbing iş yükümü artırmak oldu, bu da bana her işin bir şekilde pratiğini bulmama ve göze girmeme neden oldu. Özel sektörde çalışmayanlar tutulmaz, bana mobbing yapmaya çalışanlar da teker teker gönderildiler sonunda.

Kamuda ise işin boyutu daha farklı kimin Ankara'da dayısının daha güçlü olunduğu bilinmediğinden mobbing o kadar kolay yapılamıyor. Yapanlar da zaten dayısına güvenip yapıyor.

Sabredin Birkaç ay dişini sıkıp çalışmaya alışırsan gerisi kolay

Sizosalgun
haklısın mantıklı yorum yaptın....
birde bana diyorlar ki bazıları sen her işde çalışamazsın dyorlar gerçekte öyle istediğim gibi düzgün işler bana hiç denk gelmedi. nerde sevmediğim istemediğim angarya işler hep beni buldu ...onlarda çok uzun sürmedi ama çevremde ailemde birde tututanamayn sebatsiz bir adam gibi görüyorlar beni....

selda*
ayısının daha güçlü olunduğu bilinmediğinden mobbing o kadar kolay yapılamıyor. Yapanlar da zaten dayısına güvenip yapıyor.[/QUOTE]

valla sen şanslıymıssın o zaman bugüne kadar iş hayatında olan hep bana oldu ezilen sömürülen taraf hep ben oldum üstelik onşara hiçbirşey olmadı olan hep bana oldu... şansımı seveyim....
bilmiyorum nereye varacak bu işin sonu bol bol dua ediyorum düzgün bir iş bulayım diye...:( :( :(

POWER_
herkes bir işe yarar herkesın bı yetenegı vardır ama bunu önce sen kesfetmen lazım. O yuzden mıllete bakma alayı mobingci olmus kımse baskası basarılı olsun ıstemıyor (:)

POWER_, şanslıyım diyemem iyi idare ettim diyebilirim.

Sabancı ya da Koç torunu olmadığımıza göre iyi bir işin karşımıza çıkma olasılığı çok düşük. Kimseye ilk işinde yüksek maaaşlar verilmez. Bir yerden başlamak gerekiyor, işi öğrendikçe, deneyiminiz arttıkça özgüveniniz yerine gelir ve daha talepkar olabilirsiniz. İş görüşmelerinde de bu durum avantajlı olur.

Sizosalgun

eyvallah usta haklısın ....
birde çevremde bakıyrum senin benim yarımız etmeyen adamların iş de eş de kucağına düşüyor...adamlar ne işlerde çalışıyor...
neyse bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah düzgün bir iş çıkar karşımıza.....

POWER_

Çalışma hayatından önce evlenmekten korksan daha iyi olacak. :cool:

kuaför olacaktım ama işte nasip değilmiş

İş hayatında edindiğim en büyük tecrübe büyük şirketlerin işnin YAPMAKLA BİTİRİLEMEYECEĞİ oldu. Bu nedenle bir işi en iyi şekilde yapana daha çok para vermedikleri sürece canını dişine tkamann anlamı yok. Çünkü yüz doğru yapsan da 1 yanlışn yüzünden gözünün üsütünde kaşın var deyip acımıyrolar kapının önüne koyuyorlar adamı.

DJ_BORAN

doğru haklısınız özel sektörde din iman merhamet aramayın....

Üst Alt