Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışma koşullarının sorunlu olduğu yerdeki emekli çalışanın hakları!?

börekcimurat01

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar ben engelli emeklisi yim yüzde 49 engelli raporumla engelli statü tekrar Calışmaya başladım. Süt mandırasında calışıyorım calıştıgın fabrika biz engelli tanımayız. Yeri geliyor 9 saat calışıyoruz beni fazla calıştırıyor lar mola cogu zaman yok.. Cuma namazına zaten göndermiyorlar namaz molası yok cumartesi 9saat bazen fazla sürüyor bazen 8saat calışıyoruz fazla calıştıgımızın ücretini vermiyorlar. Ssk girişim 2 ay oluyor.. Ayrıca saglık sız yemek yiyoruz. Saglık sız cay iciyoruz akşama kadar midemiz yanıyor. AŞCI da patron kız kardeşi. Vss beni aydınlatacak bilgi verecek arkadaşlar araya bilirler 05321134017

Anlattığınıza göre düzelmesi zor sıkıntılı bir işyeri,

şuan fazlada kıdeminiz olmadığına göre bu işyerinde daha fazla vakit kaybetmeden yeni iş aramanızı tavsiye ederim.

İşten ayrıldığınızda fazla çalıştığınız sürelerin size ödenmesini talep edin, ödemezlerse şikayetçi olacağınızı kararlı bir şekilde ifade edin.

Kardeşim iş yerinden cıkmadan cimere ve 170 arasam şikayet ci olsam nasıl olur iş yerine ne yababilirler

SGK Denetmen gönderebilir. ama bunun garantisi yok.

Üst Alt