Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışma ortamındaki olumsuzluklar sebebiyle birim değişikliği istedim!?

darkjusticer

Yasaklı Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
İyi günler...

Bir üniversitenin idari ve mali işler dairesinde memurum. Birimdeki şube müdürünün kendine ait bir odası olacağı yerde benim şanssızlığıma yanı başımda ki masada oturuyor. Adam lakayt bir kişiliğe sahip; kafasına göre masa başında sigara içiyor, kulaklıksız müzik dinliyor, şarkı söylüyor vs... Daire yol geçen hanı gibi; Geyik sohbetine gelenler, Güvenlikçilerin ve işçilerin sorunları vs... Anlayacağınız işime konsantre olamıyorum. Sinir hastası olmak üzereyim

%42 İşitme kaybımın yanında ayrıca benim sinir rahatsızlığımda var, raporum sadece işitme kaybından. Çaresiz daire başkanılığına işitme kaybımı bahane ederek birim değişikliği için yazılı talepte bulundum. İki hafta geçti sonuç alamayınca genel sekreter yardımcısına talebimi sözlü ilettim. Oradan da bir sonuç alamadım. Kamu Denetçiliği Kurumuna şikayette bulundum. 15 günde oradan geçti hala netice yok. Cimere yazmayı düşünüyorum. Asaletimi henüz almadım. Bir problem çıkar mı ? Gerekirse idare mahkemesine gideceğim.

İlk önce aday memur iken bunları yapacak cesaretine şaşkınım ve helal olsun.

Normal de yapman gereken asaletin tastik olana kadar beklesen iyi olurdu.

Madem, genel sekretere sözlü söylemişsin bence;

1- Kamu denetçiliği dilekceni geri çek.

2- Müdür ile otur güzelce konuş yada annen yada baban gelip konuşsunlar. ( Sigaranın sağlığımıza zarar verdiğini buna benzer konuşma )

Müdür - bir üstü - en son rektör var.

Asaletin tastik olduktan sonra, hakkını artık daha rahat arayabilirsiniz.

Sonrasında devam ederse alo sigara şikayet hattı var oraya edebilirsin.

3- Üniversite rektörlüğü - YÖK - CİMER gibi...

Asaletini muhtemelen müdür tastikliyecek düşük not verebilir yada seninle ugraşabilir.

Sana güzel bir bilgi vereyim olursa müdür asaletini tastiklemedi yada hakkında soruşturma açtı o zaman yerin otomatik değişmesi gerekir

Birisiman

Yanıtınız için teşekkür ederim.

2. senemin dolmasına şurada 4 ay kaldı. Aday memuruz diye kurbanlık koyun değiliz ki... Kanunların bize verdiği hakları kullanıyoruz.

Üst Alt