Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışma saatlerimiz değiştirildi. Ne yapabiliriz?

Nikom42

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar ben sağlık bakanlığına bağlı turkcellde çalışıyorum normalde haftada 2 gün izin kullanıyorduk dün gelen bi haberde haftalık izinler 1 güne düşürüldüğü söylendi nedeni ise günde 1.5 saat mola kullanıyorduk bakanlık mola saati mesai saatinin dışında kabul etti ve günde 7.5 saat olmak üzere 6 gün 45 saat yapıyor fakat biz hala mola kullandığımız için günde 9 saat olmak üzere 54 saat işyerinde bulunuyoruz biz onların işini yaparken mola saatini mesai saatinin dışında tutması mantıklımı böyle bir hakları varmı. Bakanlığın kararına itiraz edebilirmiyiz kim haklıdır bu konuda?? Yardımlarınızı Bekliyorum

Mola saatleri çalışma saatinden sayılmaz,iş yasasında durum bu şekildedir.

arkadaşlar yeni konu açmaktansa konuyu buraya yazmayı tercih ettim hepinizden özür dilerim benim sorum şu 2011 yılı haziran ve temmuz aylarında toplamda 15 gün ücretsiz izin kullanmış gibi göstermişler oysaki kulanmadım tam ay çalıştım haziran ve temmuz aylarında bunu sgk çankaya sigorta müdürlügüne giderek soruşturmasını isdedim ve onlarda müfettişler tarafından incelemesini yapmışlar gelen cevap mektubunda diyorki söz konusu geçen aylarda ücretsiz izin kagıdına imza attıgınız tespit edilmişdir diyor yani kısacası işin işinde bir oyun var şimdi ben bu yerime imza atanı bulmak istiyorum nasıl bir yol izlemem gerek cevaplarınız için şimdiden teş ler

Üst Alt