Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışma süremden sayılan heyet raporu almak istiyorum. Nelere dikkat etmem gerekiyor?

kibele_

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Sayın yetkiliye bir sorum olacaktı. Ben % 45 özür durumu olan bir memurum. Özür durumu ilerleyen bir özellik taşıyor. Spinoserebeller ataksi tip 1 ( SCA 1 ) hastasıyım. 14 yıllık memurum. SGK 'ya verilen rapor sonucu alınan cevapta adi malul olduğum yazılıydı. Buna bağlı olarak ne zaman istersem emekli olabileceğim söylendi. Ben çalışma süremden sayılan heyet raporu almak istiyorum. Heyet raporunu alırken özellikle yazılması gerekli bir bilgi ya da cümle var mı? Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler. İşlerinizde kolaylıklar. Hoşçakalın...

Bu konuda Ayşe hanıma fikir verebilecek olan var mı?

OturanBoğa;

Konuyla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Bilgi alırsam da başka yerlerden mutlaka buraya da yazarım. İşlerinizde kolaylıklar. Hoşçakalın...

Memurlarda çalışma süresine dahil olan rapor alım prosedürü nedir? Bilen var mı arkadaşlar?

Ben malulen emeklilik için başvurmuştum: SGK olumlu sonuç verdi ve 20.06.2012 tarihi itibariyle malulen emekli oldum. Heyet raporu da aldım bu süreçte. Bana söylenen 10 yılını dolduran memurlarda bir ( 1 ) yıla kadar rapor alınabiliyor ve heyet raporu olunca maaşınıuz da düşmüyor. Bilginize sunulur...

Üst Alt