Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı müsteşarı ile yapılan görüşmenin akıbeti nedir?

hsynnml

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Merhaba, bugün engelli kadro sayılarının arttırılması için müsteşarla görüşme olacaktı diye biliyorum. görüşmeye gidenler son durumnu müsteşarın tutumunu ve kısaca detayları burda anlatırsa arkadaşlarımızın ve benim de merakımız giderilmiş olur.

Engellilerle ilgili bir federasyon var mı? Bireysel olarak ulaşma şansımız yokmuş

Yokmuş derken ? Bu gün için öğleden sonraya randevu alındığı söylendi ta 1 hafta öncesinden facebook grubunda

Engelliler federayonunu aradım. Durumu anlattım. Konuyla ilgilenildiğini ve devletin talebimizle ilgili bilgisi olduğunu ilettiler. Bence yapılması gereken hepimizin bir dernek altında toplanıp Tüzel bir kişilik kazanmamız. Bireysel olarak bişey yapmamız imkansız

Ondan bahsetmiyorum. Birkaç kişi Bugün öğleden sonra için bakanlık müsteşarıyla görüşme için randevu almıştı. Onun akıbeti ne durumda onu soruyorum grup içinden gidenler varsa diye

Gidenlerden biri: 2500 kontenjanda arttırım ya da atamaların erkene çekilmesi sözkonusu değil denmiş.

gidenlerden birinin adi :

sari cizmeli mehmet aga imiş..
konuyla ilgili öyle demiş miş

Üst Alt