Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığın 8 Aralık'taki özürlü sınavına giren var mı?

hly

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
ben girdim girenler de yazsın....

lisans mezunu olarak girdim sorular ne zaman yayınlanır bilgisi olan var mı??

birisi aramış çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığını 15 gün sonra açıklanıacakmış sonuçlar.....

ayrıca bu sınava girenlerin hepsi zaten lisans mezunuydu :)

sürekli takip edersen duyarsın kardeşim :) artık başka sınava.. inş duyarsın biz duysak da hebr verırız size

Merhaba arkadaşlar,sınavlara çalışmak için hangi kaynakları önerirsiniz.Deneyimi olan ve bunun dışında çalışma yöntem ve teknikleri hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen bilgilendirebilirlerse çok sevinirim.Ruh sağlığım yani polinörooati ve yaygın anksiyete sorunlarım beni ders çalışmaya karşı korkutuyor ,sıkıyor,ateş basıyor,dikkatim dağılıyor,konsantırasyonumu,motivasyonumu bozuyor vs...bu konuda da siz değerli ve duyarlı kardeşlerimden yardım bekliyorum.Allah'a emanet olun...

kara aslan özürlü memur sınavları genelde türkçe matematik cografya vatandaslık tarih soruları çıkıyor.bu sınavda 10ar taneden 50 soru cıktı ve bıraz zordu.. genelde 50 soru ve kolay oluyor... ama bazılarında 657 tabi memur kanunundan da cıkıyor. ben önce konu olarak calısıyorum hepsını bıtırdıkten sonra sınava 1-2 hafta kala soru çözüyorum... dikkatin dağılıyorsa odada yalnız çalışmak daha iyi...

karaaslan kardeşim yargı yayın evi özürlülere yönelik sınavlara hazırlık kitabı çıkardı onu alabilişrsin internetten yargı yayıjnevinin sitesine gir orda bulursun yada telefonla öğren

Arkadaşlar, bizim atanabilmemiz için mutlaka kurumların sınavlarına mı girmemiz gerekiyor? Bir de bu sınavlarda da en yüksek puandan düşük puana doğru mu alım yapılıyor?

cadicadi;

Evet atanabilmeniz için sınavlara girmeniz gerekiyor ve sınavlarda en yüksekden en düşüğe doğru alım yapılıyor.

ya arkadaşlar bu sınav nerde ne zaman oldu niye hiç bi yerde ilan yok bilgilendirirseniz sevinirim

Üst Alt