Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na iş başvurdum başvurum reddedildi..?

yaprak1981

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaslar

ben posta başvurusu ile t.c. çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı Ankaraya başvuru yaptım: http://www.engelliler.biz/forum/ila...nemi-ozurlu-personel-alim-ilani-126-kisi.html

bana yazı geldi: başvurunuz kabul edilmemiştir

istenilen bilgiler: Lisans Mez. (İktisadi ve İdari Bilimler, İşletme, İktisat, Siyasal Bilgiler Fakültesi ve bunlara denkliği kabul edilen fakülte ve yüksekokullar)

ben de işletme mezunuyum :confused:
anlamadım neden almadılar sınava beni:?

Neden kabul edilmediğine dair bir açıklama yok mu?

merhaba

bakanlığımıza yapılacak olan özürlü personel alımına ilişkin sınav ilanı üzerine
26.10.2009 tarihinde posta yoluyla gelen evraklarınızın incelenmesinde, mezuniyetinizin 2 yıllık olduğu anlaşılmıştır.İlan metninin incelemesinde görüleceği üzere 4 yıllık lisans mezunu( İktisadi ve İdari bilimler, işletme, iktisat, siyasal bilgiler fakültesi ve bunlara denkliği kab
ul edilen fakülte ve yüksekokullar) yer almaktadır.Bu nedenle müracaatınız kabul edilmemekte olup, göndermiş olduğunuz evraklarda ekte iade edilmiştir.

bu şekilde bana göndermişler ama bende işletme mezunuyum kii
bircok sertifikam var.ingilizce bilgisayar vs.
neden kabul etmediler anlamadım
saygılar.:confused:

Sen yuksekokul yanı 2yıllık mezunusun!ama aranan sart 4yıllık yannı lısan mezunu olması.sertıfıkaların onemı yok lısans olmalısın...

Merhaba ,

Yaprak sende orda belirtmişsin ki 4 yıllık mezun olanlar. Senin mezun durumun ise 2 yıllık bence kabul etmemelerinin durumu bundan ibaret olsa gerek.

Kabul etmemelerine gerçekten çok üzüldüm :confused:

Sen takipte bulun başka yerlerde de alımlar olmaya devam ediyo. İnşallah onlara müracat edersin.

merhaba

arkadaşlar bende okudum ama ne diyor lisans ve yüksekokulu
diyor başvuruda da öyle yazıyor.

Üst Alt