Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışmak istiyorum, bilgisayar bilgim çok iyi. Nereden başlamalıyım?

emrkar

Yeni Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Babam bana vasi olarak atandı Bakırköy de heyete girdim ayrıca çapa dan alınmış %80 link engelli raporum var sürekli. Evlendikten sonra baban dan düştün dediler şimdi her ay GSS ödüyorum 88 küsur lira ve babamdan aldığım haklar iptal oldu.

37 yaşındayım acilen bir işe ihtiyacım var, daha önce iş deneyimim yok sayılır, ÇAPA dan alınan raporla nereye neasıl başvurmam gerekiyor, bu işler nasıl yürüyor?

Bu yaşa kadar çalışamadım evleneli 6 ay kadar oldu, babam sağ şu an, benim acilen iş bulmam için ne yapmam nasıl bir yol izlemem gerek?

Sadece bilgisayardan çok iyi anlarım 2003 MCP, MCDBA, MCSD... sertifikalarım var Xamarin ile uygulama geliştiriyorum şimdilik...

Teşekkürler....

Öncelikle geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah sadece rapormu var işkura gidip kaydınızı açtırın raporu Ankara'ya gönderip vergi indirimi onaylatmanız gerekiyor engelli kadrosunda çalışıp vergi indiriminden faydalanabilmeniz için bunun içinde bir akrabanız veya tanıdığınız sizi bir kaç ay sigorta lı göstersin vergi indirimi alırsanız erken emeklilik dende faydalanırsınız.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt