Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışmaya başlamadan önce malul olanların emeklilik durumu yasa düzenlemesi

doktorum

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
herkese merhabalar az önce tbmm ana sayfasından baktığım bilgilerden bir tanesinde CHP milletvekili kazım kurt'

un çalışmaya başlamadan önce malul olanlarında malulen emekli edilmesiyle ilgili bir tasarı ve teklif görüşü vardır.

eğer ben yanlış okumadıysam herkesin bilgisine selamlar

ve aleyküm selam arkadaşım baktım ama göremedim ne gibi düzenlemeler içeriyor yasa teklifi teşekkür ederim..

Dönemi ve Y.YılıEsas NoBaşkanlığa Geliş TarihiÖnergenin Özeti
24 / 32 / 146819/04/2013Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi
Teklif ile, 5510 sayılı Kanun yürürlüğe girmeden önce çalışma gücünün yüzde 60'ını veya vazifesini yapamayacak derecede meslekte kazanma gücünü kaybetmiş olanlardan ilk defa çalışmaya başlayacak sigortalıların da malullük aylığından yararlanmaları öngörülmektedir.
Son Durumu : KOMİSYONDAMetniDiğer Bilgiler...

arkadaşlar buradan takip edebilirsiniz

çok güzel bir yasa taslağı ama arkadaşım maalesef imkansız gibi bir yasa inşallah çıkar :(

bence bu yasanın çıkması çok iyi olacak buradaki haksızlıkta büyük ölçüde giderilmiş olacak çünkü benim emeklilik baş vurum bu gerekçeden dolayı red edildi haksız bir şekilde en azından bunuda

düşünen biri çıktı çok şükür

Üst Alt