Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışmaya başlamak istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum. Ne önerirsiniz?

mrdly

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Selamlar!

24 yaşındayım, Lise mezunuyum ve %55 oranında engelliyim. (Engelim sebebiyle uzun süre ayakta kalamıyorum)

Topluma karışmak, gelir elde etmek ve hayatıma yön vermek için çalışmaya başlamak istiyorum. Ancak nerden başlayacağımı ve nasıl bir yol izleyeceğimi pek bilemiyorum. Öncelikle ilk işim İŞKUR'a başvurmak olacak ama ya bana uygun iş bulunmaz ya ada uzun süre beklemem gerekirse ne yapmalıyım?

İŞKUR HARİCİNDE İŞ FIRSATLARINI NEREDE ARAMALIYIM, EN KISA SÜREDE İŞİMİ NASIL BULURUM, SİZ NASIL BİR YOL İZLEDİNİZ?

şimdi öncelikle geçmiş olsun dostum hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama büyük şehirdeysen eğer işkur dışında kariyer.net gibi sitelere bakabilirsin şayet mülakat yada iş görüşmesi olursa bu durumunu izah edersin durumuna uygun iş bulursan ne ala bizde çok işssiz kaldık çok boş gezdik Allaha lşükür uygun bir iş bulduk çalışıyoruz hayat zor hele engelliysen daha da zor inşallah istediğin gibi iş bulursun....

Poyraz_
Teşekkür ederim. Konya'da yaşıyorum kariyer.net üyeliğim var bakınıyorum arada azda olsa var engelli ilanları. Dediğiniz gibi hayat zor, engelliye çok daha zor. Allah herkesin yardımcısı olsun. Umarım çok beklemek zorunda kalmadan bulurum bi iş.

mrdly

inşallah dostum hayat şartları geçim çok zorrrrr...
konya bildiğim kadarı ile büyükşehir sanayisi de gelişmiş inşallah istediğin gibi iş bulursun.....

Üst Alt