Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışmaya başlarsam evde bakım maaşım kesilir mi?

dreamchat

Üye
Konular
49
Reaksiyonlar
1
Merhaba arkadaşlar, hayatımda yeni bir gelişme olacak ama öncelikle size danışmak istedim.

Emekliliğim doldu ama Henüz emekli olmadım, çalışıyorum. Bu durumda emekli de olup çalışmaya devam etsem, eşimin aldığı evde bakım maaşı kesilir mi?

Derler mi bu adam hem çalışıyor, hem emekli, hemde evde bakım maaşı alıyor diye!

Not: Evde fazla kişi yaşadığı için kişi başına düşen geliri aşmıyoruz.

Son düzenleme:
emekli maaşın kesilmez özel şirkette çalışabilirsin bu şekilde çalışan bir dünya adam varr...

Emekli maaşı kesilir demek istemiyorum, evde bakım maaşında kesinti sıkıntı olur mu diye sizlere danışmak istedim hocam.

haneye her ay giren para hanede yaşayan kişiye bölünür kişi başı düşen gelir 1.705 TL’yi geçmemesi gerekir diye biliyorum ona göre hesaplayın

Emekli maaşından bahsetmiyorum, bu durumda hem çalışıyor olup hem emekli maaş alsam evde bakım maaşında kesinti olur mu diye soruyorum hocam.

dreamchat

Çalışıyor olmak evde bakım maaşı almaya mani değil teknik olarak. Ama tabii bu yeni durum bir yeni değerlendirme olması anlamına gelir. Oradaki değerlendirmenin ne olacağını kestirmek güç.

Üst Alt