Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışmaya devam etse emekli maaşı artar mı?

Yagozer

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhabalar arkadaşımın sigorta başlangıcı 1994. %46 ile vergi indirimine hak kazandı. Uyg den baktık. 2080 tl maaş bağlaniyor. Çalışmaya devam ediyor. Emekliliğe başvurması doğru mu?Yoksa beklese emekli aylığı yukselir mi?Emekli maaşlarına ne oranda zam geliyor.

Yagozer

Merhabalar,
Bürüt maaşı 5000 TL ve üzerinde değil ise çalışarak ilersi için emekli maaşını yükseltmek hayal. Aksine maaş düşer. Emeklilere yılda iki kez zam verilir. Genelde tefe tüfe oranları ilen ölçülür ve kabaca yılda 60-100 TL bandında zam alırlar. Çalışarak yılda 100 TL maaş arttırmak için kabaca 5-6 binlira NET maaş alıyor olunması gerekmekte.

Yagozer

emekliliğe basvurması avantajlıdır
hem çalışarak hemde emeklilik maaşı da alabilir

Prim gun sayisini doldurduysa eger arkadaslarin dedigi gibi brut maasi 5000 tl uzerinde degilse her gecen ayda emekli maasinda dusus yasayacaktir bence vakit gecirmeden emekli olmasinda fayda var

Çalısarak 2 maaş almak daha iyidir işverenle anlaşmaya bak

Maaşım düşer mi?

2000 işe girişliyim. %57 vergi indirimine hak kazandım. Vergi indirimi tablosuna göre emekli olabiliyorum. Ancak 6300 en yüksekten prim ve 18 yılım var. Emekli olduğumda maaşım düşer mi?sgk tablosuna göre 3900 emekli maaşı görünüyor. Acil yardımcı olabilecek var mı?

Keşke bir kişi cevap yazabilse. Emeklilik dilekçemi veriyorum. 18 yıl 6400 gün. %57 vergi indirimi. Sgk 3920 maaş gösteriyor. Bu maaş düşermi

Arkadaşlar 7000 tl brüt maaşa aylık 8 tl maaş artışı oluyor .yıllık verilen oran hariç..ona göre hesap yapın emekliniz doldu ise emekli olun maaşınızı alın. çalışmak istiyorsanızda emekli olup çalışabilirsiniz.
asgari ücretle çalışan arkadaşların işi çok zor...yıllar sonra baglanacak maaşları kuşa dönecek....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt