Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışmıyorum, 2022 maaşım var. Bana kredi kartı verirler mi?

bayram8

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
merhaba
kredi almayı düşünüyorum bir yerde çalışmıyorum pc parçaları satıyorum + engelli maaşım var benim kredi kartı alma durumum varmı bilgisi olan arkadaşlar bu konuda bildiklerinizi yazarmısınız?
tşk.

bende almayı düşünüyorum kredi kartını olurmu acaba alırsak hangi kredi kartını alabiliriz + AXSES KREDİ KARTI ALABİLİRMİYİZ

interneten müracat edin verirler sanırım

valla bir ara sokaktan geçene bile veriyorlardı
bildiğim kadarıyla şu anda birtek asya kart,kart parası almıyor.

internetten baş vurdum kabul edilmedi
garantinin yerine gittim form aldım doldurdum nufüs cüzdanının fotokopisi ve 3aylığımın maaş bordrosu istediler
maaş bordrosu alıp vercem kabul edilecekmi bakalım
kredi kartı alan arkadaşlar varsa nasıl aldıklarını yazabilirmi?

kim almışsa lütfen yazabilirmi çok iyi olur

arkadaşlar ben finans bank reklamlarında çıkan numaraya mesj attım hiç bir gelirim yok ama gönderdiler

arkadaşlar gelirinizin olup olmadığına bakılmaksızın sadece yolda dağıtılan yani genel müdürlükten gelen adamlar yolda dağıtıyorlar ancak o şekilde alabilirsiniz

benım duşuncem arkadaşım hıç kredı kartlarına bulaşma ilk aylar içın ıyı daha sonra o taksıt bu taksıt işin içinde cıkmak mesele onunu canlı örneyı benım bırtane aldım yetmedı ikincısını aldım oda lımıtı doldu aldığım maaş hep oralara gıdıyor şımdı kapatmaya çalışıyorum nafıle bence elındekı maaşla yetınmeye bak karta gelince bodrolu oursan gelır azda olsa fark etmez verırler vermek ıcın bahane arıtorlar bolşans

Slm arkadaşlar ben 2 tane kredi kartım var biri fortis biriyapıkerdi fortiş forum doldurdum adam sordu 3 aylık maasım vardedim 2 ay sonra kartımıgönderdiler yapıkerdiyede internetten başvurdum zaten kartım ve düzünlş ödeme yaptıgım için onuda verdiler arkadaslar bilginize fortise başvurun bir

Değerli dostum ben öğrenci iken (aynı zamanda 2022'ye tabiyim) başvurularda bulundum bankalara ve şuanda bir kaç adet kredi kartı sahibiyim. Kredi kartını almak kolay, çünkü; bankalarında istediğide budur. Su gibi kredi kartı veriyorlar, kim olduğuna, ne olduğuna bakmaksızın.

Sana tavsiyem ağırmayan başını ağırtma. Kredi kartı tahmin edemeyeceğiniz kadar bela bir durum. Ben bin pişmanım...

Yok illa alacağım dersen sana BONUS CARD'ı tavsiye ederim.

Saygı ile...

Üst Alt