Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışmıyorum ve %40 raporum var, vergi indiriminden faydalanabilir miyim?

REKLİ

Üye
Konular
35
Reaksiyonlar
0
ben %40 özürlüyüm. iş yerlerine "vergi indiriminden yararlanmak istiyorum" dediğimde, geciktiriyolar
benim sorum: herhangi bir yerde calışmazken defterdarlıga baş vursam vergi indirimi alabilir miyim?
kısaca hangi yolu izlemeliyim?

şimdiden teşekkürler.

çalışma olmadan vergi indirimi alamassınız vergi indiriminden yararlanmak için çalışmanız lazım dutumunuzla ilgili biraz daha detaylı bilgi verirseniz arkadaşlar yardımcı oalcaklardır

Çalışmayan kişi vergi indirimi talebinde bulunamaz.

teşekkür ederim sagolun

6 ay biryerde calışıyom 1 sene biryerde kısaca sürekli bir iş deyil .calıştım yerlerde bu yüzden vergi indiriminden daha yararlanamadım bilmem anlata bildimmi ne yapmam lazım

benim bakurdan 2500günüm var ssk 500günüm var bakura girişim 2000 sskgirişim 2007 yalnız lisedeyken sıtaja gitmiştim o zaman bana bir numara vermişlerdi 1991de ve şü an o numaradan devam ediyorum ne zaman emekli olurum yaşım 35saygılar şimdiden teşekkür ederim hoşcakalın.

bakur 2000 okuldan 1991ssk başlangıcı ama 2008sigortalı olarak calışmaya başladım yani 1991 2008 kadar ssk hiç yatmadı bagkur ise 2000 den 2008 kadar

Net olarak yazarmısın.Bağ-Kura başlangıç ve prim yatırmaya başladığın zaman
SSK ya başlangıç ve prim yatırma yılın.

bagkura başlangıç 2000 yılı ssk başlangıcı2007

Üst Alt