Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışmıyorum. Vergi indirimi almak için ne yapmalıyım?

durmusyag

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Iyi günler

şuan çalışmıyorum fakat vergi indirimi için rapor almak istiyorum nasıl alabilirim çünkü hizmet erbabı belgesi isteniyormuş
çalışmadığım için elimde yok nasıl verği indirim raporu alabilirim yardınvı olursanız sevinirimmm.teşekkürler.............

Vergi indirimi alabilmeniz için çalışıyor olmanız gerekir. 10 ilâ 15 gün gibi başvuru yapana kadar çalışıyor gösterilebilirsiniz.Çalıştığınıza dair belge alıp maliyenin mükellef hizmetler birimine vergi indirimi almak istediğinize dair müracatta bulunacaksınız.. Sizi yetkili hastaneye sevk ederler.. Tüm hastalık/rahatsızlıklarınızdan %40 oranında rapor alırsanız
hastane raporu Ankara'ya gönderir heyete girer ve bulunduğunuz ilin defterdarlığına oradanda çalıştığınız iş yerine bilgilendirme yapılır..

http://www.engelliler.biz/forum/sak...si-almak-icin-dilekce-ornegi-ve-evraklar.html

Üst Alt