ben %80 bedensel engelli birisiyim ve bir fabrika beni resmiyette çalışıyor gösterip 729,00TL resmiyette maaş gösteriyor ama ben 150,00TL alıyorum ve bana ilk geldiklerinde 5 yılda malülen emekli olacağımı söylediler ama benim araştırdığıma göre 15 yıldan önce emekli olmam mümkün değil, şimdi ben bu fabrikayı mahkemeye vermeyi düşünüyorum ve benim bu güne kadar uğradığım maddi zararıda karşılamalarını istiyorum, işe ilk giriş tarihim şubat 2007, bana bunlar 2008 ağustos ayına kadar aldığım her 150,00TL karşılığı resmiyette gösterilen maaş üzerinden bodro imzalattılar ama ben o tarihten itibaren o bodroları imzalamadım, şuan halen bana 150,00TL maaş verilmekte ve sigortam yatmaktadır resmiyette bana verilen maaş halen ilk başladığım künkü gibi brüt askeri ücret olarak gösterilmektedir...
ben şuan böyle bir uygulamaya maruz kaldığım için diğer hiçbir sosyal hakkımdan yararlanamıyorum evde bakım ücreti yada özürlü aylığı gibi ve mahkemeye verip uğradığım maddi kayıpların karşılanmasını ve bu sahteciliğin giderilmesini istiyorum açıkcası bu durumdan çokta rahatsızlık duyorum... bana bu konuda bilgi verir, görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim...
ben şuan böyle bir uygulamaya maruz kaldığım için diğer hiçbir sosyal hakkımdan yararlanamıyorum evde bakım ücreti yada özürlü aylığı gibi ve mahkemeye verip uğradığım maddi kayıpların karşılanmasını ve bu sahteciliğin giderilmesini istiyorum açıkcası bu durumdan çokta rahatsızlık duyorum... bana bu konuda bilgi verir, görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim...