Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalıştığım iş yerinde küfür ve hakarete maruz kaldım! Ne yapmalıyım?

reco61

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
bir kamu kurumunda taşeron şirkette vasıflı işçi olarak çalışıyorum meslektaşım olan bir memur arkadaş bana hakaret ve küfür etti yapmam gerekenler nelerdir

belgelebılıyorsan yada şahıt varsa ust amire bildirebılırsın . üst amıre görev değişikliği yer değişikliği isteyebılırsın ..

onu yaptım fakat bu yanına kar kalsın ıstemiyoum yasal olarak ne yapabilirim

bunun bı yoluda psıkolojık rapor almaktır . rapor alabılırsen psıkolojım bozuldu gibisinden olabılır. ama sevıyesı kalıtesı düşük kişiyle ugrasma formalitelere gırme derım .o yaptığından utansın .

günaydın.

yapılan hatanın bedelini ödemesi lazımdır.ispatlayabilirsen noterden ihtar çek uyar..kayıtlara geçsin

Ispatlamam imkansiz herkes onun tarafinda iscilerde korkularindan bisi diyemiyolar

bir sonuç alamazsın arkadaşım kanıtın olmadan.. Amirine gerekli şikayeti iletip gerekeni yapmasını beklemekten başka yapabileceiğin pek bir şey yok ne yazık ki :/

Üst Alt