Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalıştığım kamu kurumunda asansörler süresiz olarak kapatıldı!?

SGB

Aktif Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
2
Merhabalar, çalıştığım kamu kurumunda asansörler süresiz olarak kapatıldı, 3.katta çalışıyorum, haliyle hergün okadar inip çıkmak beni baya zorlayacak, özel bi merkezde fizik tedavi görüyorum, oradan en azından belli bi süre rapor alayım diye düşündüm, ( yer değiştirmek istemiyorum) ( %56 engelliraporum var) bu merkezden tek hekimden heyet raporu alabilir miyim, nekadar süre ve kaç defaya mahsus verebilir? ilk aklıma gelen çözüm bu, sizin bu konuda başka bir öneriniz var mı...?

SGB hiç başlama yapmadan 3 defa arka arkaya rapor alabilirsiniz bir sonrakinde ya başlamış gösterip öyle raporu işleme koyacak ya da başlamanı isteyip 1 gün sonra rapor al diyebilirler, ve yıl içerisinde tek hekim raporunu 40 gün alabilirsin, 40 günden sonrakiler heyet raporu olmak zorunda

birkan01

verdiğiniz,bbilgi için teşekkür ederim. kısa ve öz olmuş gerçekten.

hangi kamuda çalışıyorsunuz bilmiyorum ancak buna ilişkin üst makamlarına şikayette bulunabilirsiniz, tabi bunun yanında orada çalıştığınıza dair çalışma belgesi ve merdiven kulllanamayacağına benzer ve asansör'e ihtiyaç duyulduğuna ilişkin rapor olursa daha sağlam kanıt olmuş olur.

dilekçe yazarak raporunuzu ekleyın yaptırmak zorundalar

SGB

heyet raporu 3 doktorun imzası ile olur dilekçe ile başvuru yapacaksınız ortopedik engelliyim merdivenlerden inip çıkamıyorum asansörlerin aktif hale getirilmesini arz ederim diye . yer değişikliğini size sormadan kurum amiri yapabilir zemin katta görevlendirebilir ki ben de bir Kamu personeli olarak amir olsaydım yer değişikliği yapardım

Üst Alt