Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalıştığım okuldaki asansörün tamir ücreti benden isteniyor!?

tılafsınlı

Aktif Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
0
devlet okulda çalışıyorum
okula asansörle çıkıyorum ve asansör bozuldu benim tamir ettirmemi istiyor müdür 2 gündür bozuk beni merdivenlerden çıkarıyorlar abi ve hizmetliler
tamir olana kadar izin de vermiyor illa geleceksin ben anlamam diyor

ilk günden beni hiç istemedi okulda gitmek istiyorum ama tayin hakkım da yok kanser edecek bu okul beni
ne yapabilirim :(

Arkadaşım burada yazdığın şeyleri yaz bir dilekçeye ver milli eğitime fiziki şartları uygun bir okula tayin iste yada en güzeli bu yaşadıklarını mobing diye bimere yaz müdürü sürsünler okul sana kalsın nasıl şey o öyle asansörü sen kullanıyon o zaman sen tamir ettir yarın tuvalet tıkanırsa müdürün ağzına ederim sen kullanıyodun diye

ilk ilçeye git i.kaynaklarına sonra ilçe meb müdürüyle görüşmek istiyorum randevü almaya bak ısrar et durumu anlat çok büyük suç kesin çözüm olur korkar müdür zaten. .

dediğimi yap

müdüre bi dilekçe yazdım onu müdüre vereyim mi yoksa direk mem e mi gideyim

dilekçe şöyle

Okulunuz hizmetli kadrosunda görev yapmaktayım. Okula giriş çıkışımı merdiven yanı asansörle sağlamaktayım, asansör bozuk ve tamir olmadı için işe giriş çıkışlarımı tekerlekli sandalye kullandığım için yapamıyorum. Merdiven çıkacak fiziki duruma sahip olmadığım için işe gelemiyorum. Asansörün tamirinin yapılması ve tarafıma bilgi verilmesi hususunda gereğini bilgilerinize arz ederim.

sen git i.kaynakları ile konuş durumu bildir onlar sana açıklama yapar her zaman ilçe durumdan haberdar olsun.
mağduriyeti bilsinler.

dilekçeyi verdim müdür ne diyecek bakalım
duruma göre ilçeye giderim anlatırım

Üst Alt