Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalıştığım yerden kurumumun olduğu memleketime gidebilir miyim?

SnnKYR

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benzer konu çok okudum ama sağlıklı cevap alamadım istediğimi yapan arkadaşlar varsa yol gösterirse sevinirim. Soruma geçiyorum OGM bünyesinde daimi engelli işçi olarak çalışmaktayım ve deneme süresini de geçtim çok şükür. Ancak çalıştığım yerden kurumumun olduğu memleketime gitmek istiyorum böyle bir hakkım var mı ? Var ise nasıl bir yol izlemeliyim. 5 sene tayin isteyemezsin dediler işe başlarken ancak bu ibareli herhangi bir evrak imzalamadım. İşçide de asalet var dediler deneme süresi dediler o da geçti. Şimdiden ilgileriniz için teşekkür ederim.

Başka bir kurumda sizinle aynı durumda olan bir arkadaş size ulaşmak istiyor fakat mesaj yazamıyormuş benden size mesajını iletmemi istedi telefon numarasını yazıyorum risa etsem kendine ulaşıp irtibat sağlayabilirmisiniz 05074862721 Murat Öztürk

Üst Alt