Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çalıştırılamayacağı alanı boş olan raporla EKPSS'ye atanmamda sorun olur mu?
Mevcut Engelli Sağlık Kurulu Raporu'na dokunmadan, ilaveten "Devlet Memuru Olabilir" ve "Çalıştırılamayacağı İşlerin Niteliği" kısımları doldurulmuş olan bir "Durum Bildirir Raporu"ndan söz edilmişti daha önce ama sanırım bazı kurumlar bu ek raporu kabul etmiyormuş, illaki istenen şekilde yeni bir Engelli Sağlık Kurulu Raporu'nu çıkarttırmak için diretiyorlarmış anladığım kadarıyla.
Ben de bu sene EKPSS'ye girdim. Şahsen bekleme taraftarıyım. Kurumla görüşüp ona göre hareket edeceğim. Bahsi geçen alanların hepsi boş raporumda, Devlet Memuru Olabilir ibaresi de yazmıyor ayrıca. Aslında bana göre işgüzarlıktan başka bir şey değil, sürekli raporum olmasına rağmen tekrar uğraşacağız anlaşılan. Neden 3 ay sürdü sizin süreç, tetkikler mi uzun sürdü acaba? Ben heyet görüşmesi ile birlikte on günde almıştım sanırım. engin0233
Epey uzun ve yorucu olmuş sizin açınızdan. Diğer hastanelerde de mi durum aynı? Bizim burada Üniversite Hastanesi'nin zorladığını duymuştum. O yüzden Devlet Hastanesi'ne başvurmuştum.
Raporlarında çalıştırılamayacağı alan kısmı boş olanlar o şekilde kalsın acele etmeyin, atamanız gerçekleştikten sonra atandığınız kurum sizden yeni rapor isterse o zaman çıkarttırırsınız, şu aşamada kafanıza sorun edeceğiniz bir durum yok.