Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalıştırılamayacağı işlerin niteliğini raporuma nasıl yazdırabilirim?

eda0606

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben sağlık raporu çıkartacağım ancak çalıştırılamayacağı işler bölümüne "seyahat etmesi uygun değildir" , "görevi yapamaz" "şoför olarak çalıştırılması uygun değildir" v.b ibarelerden birini koydurtmak istiyorum. Ankara Gazi hastanesi ve GATA sağlık kuruluna bunu sorduğumda böyle bir rapor verilemez dediler. Bu ibareyi yazdırabileceğim bir devlet veya üniversite hastanesi var mı? Yardımlarınızı bekliyorum :(

devlet hastanesinde dilekçe yazarak yazdırabilirsin yada durum bildirir raporuna yazdırabilirsin

onu ayrıca alabilirsin belkide. ben sağlık raporu almadım ama. ortopedi doktorum bana protez yaptıgı zaman demişti. ayakta calısamaz ile ilgili bi yazı verelim diye.. belki o şekildede bi yazı rapor gibi birşey verilebilir

@eda0606 Eda hanım ben ilk işe girişte 2003 yılın da aldığım raporda her iki elle ve ayak da çalışmayı gerektiren işlerde çalıştırılamaz diye raporda belirtmişlerdi.

2014 yılın da iş yerimin bana raporum da yazmasına rağmen ayakta ve iki ek kullanmam gereken işi dayatması sonucu işi yapmadım ve gece bekçiliğine sürüldüm bu konu için hastaneye başvurdum engelli olduğum için gece çalışmam uygun değildir diye bir rapor veya bir resmi evrak istemiştim heyet bana böyle bir rapor vermemiz mümkün değil demişti onlara ilk raporumda ki gibi her iki elle ve ayakta çalıştırılamaz yazılı yeni rapor verip göndermişlerdi hakkınız da hayırlısı.

Arkadaşlarında dediği gibi ne iş olsa yapacaksın, kovulacaksın, sürüneceksin, aç kalacaksın. Sonuçta öleceğimizi bile bile her gün yaşamaya çalışıyoruz. Bak doktorlar kısa yoldan biraz da yıpranmayla hayatın nasıl karartılacağını öğretiyorlar sonuçta eğitim şart değil mi?

Sürüncebeli hayatımıza hoş geldin eda hanım.

Üst Alt