Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalıştırılmayacağı işlerin niteliği kısmı boş olması EKPSS ile atamada sorun olur mu?

beyaz16

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar benim atipik psikoz yüzde 40 süresiz engelli raporum var ve raporumda çalıştırılmayacağı işlerin niteliği kısmı boş. Bu ne anlama geliyor? Atanırsam sorun yaşar mıyım?

Ezel14 benim bildiğim kadarıyla bir sıkıntı olmuyor.Ama ATAMA olunca tekrar yeni bir rapor istiyorlar. Işte memur ve çalışabilir durumda diye yaziyorlar. Tekrar heyet önüne çıkıyorsun. Zaten heyete çıkınca çalıştırılabileceği işler ve calistirilamayacagi işler diye yazıyor.Zaten derler ağır ve tehlikeli işlerde çalışamaz ve MEMUR olabilir durumda diye eklerler ( heyet sonucu)

Sadece memur olabilir raporu yeterli oluyo diye biliyorum arkadaslar.Suresiz raporunu bozmadan ayrica memur olabilir raporu aliyor.

Memur olur raporu da oranda yazmiyor ayrica.

ezel14
Hastaneye gidiyorsunuz memur olur raporu icin sira aliyosunuz heyete giriyorsunuz.oran yazmiyor zaten.normal heyeti bitirip raporunuzu aliyorsunuz.su anki raporunuzla iliskisi olmuyo.

Ezel14 onlar sonraki İŞ önce tercihte bulunacaksın. Sonuçlar açıklanacak. Kazandığınız kurum sizden isteyecek gerekli evrakları.
Sabıka kaydı, fotoğraf ,MEMUR olabilir raporu,ikametgah ... vs

Çalıştıralamayacağı iş alanları kısmı boş

Arkadaşlar Merhaba
Ben psikoloğum Balıkesire atandım psikolog olarak benim raporumda çalıştırılamayacağı iş alanları boş benden yeniden rapor çıkarmam istenir mi rapor oranım %40 sürekli ortopedik

OturanBoğa
Cevabınız için çok teşekkür ederim emniyet genel müdürlüğüne atandığım için tekrar raporu değiştirip ilgili bölümlerin doldurulması yönünde bilgi verebilirler diye okudum o yüzden biraz canım sıkılmıştı istihdam falan diye bi bölümde yok raporumda

mevlut.crk

Çalıştırılamayacağı alanlarda sırnırlama yoksa yok demektir. Fazladan rapor isteyen işgüzarlığından ister.

Calistirilamayacagi işlerin niteliği kısmi boş?

Merhaba raporumu yeniledim şimdi elime gecti. Kontrol ettigim kadarıyla calistirilamayacagi işlerin niteliği kismi boş bisey yazmıyor? Ben ekpss başvurusunu yaptımda herhangi bir sorun olurmu acaba buranin boş olmasi

Anlamı;Çalıştırılamayacağı iş yoktur. Atanırsan her işi yaptırırlar.

Rapor alırken engel oranı veren doktora bunu belirtin, rapora yazarlar eğer çalıştırılamayacağınız bir iş varsa

Anlamı;Çalıştırılamayacağı iş yoktur. Atanırsan her işi yaptırırlar.

Hocam 1 2 konu gözüme çarpmıştı bununla ilgili olurda atanirsam kurum benden burası boş diyip bana sorun cikarirmi acaba ondam tedirginim hastaneye gidip düzeltmek istesem duzeltirlermi gecen aldığım raporda 1 2 sey yazıyordu çünkü

Mrb bu heyete girince sadece rapor üzerinde düzenlememi yapılıyor yoksa bastan tekrar muayene olup oran belirlenip yeni raporda mu yazıyorlar

Dlkcay rapor yeniden düzenleniyor. bu durumda tekrar muayene oluyorsunuz.

durum bildirir istemislerdir buyuk ihtimalle calısmıyacak alanlar istenmisse yenıden rapor cıkarmana gerek yok 200 tl verip oransız rapor alacaksın ama once kurumu ara bu sekılde olurmu diye sor bence

Hocam size emniyet bu konuda sorun çıkardı yeni rapor istedi mi istediyse yeniden kurula mı girdiniz yoksa durum bildirir gibi bişey mi aldınız? Bilgi verirseniz sevinirim

Ülseratif kolit hastaları, raporunuzun Çalıştırılamayacağı İşler alanında ne yazıyor?

Arkadaşlar %50 ağır engelli olarak raporumu aldım fakat çalıştırılamayacağı işlerin niteliği kısmı boş bırakılmış. Sizin raporlarınızda o kısım dolu mu doluysa ne yazılı. Ekpss ile atanırsam yeniden rapor isteme hakları varmış doktorumla görüşüp düzeltmesini isteyeceğim. Ama en azından önümde örnek olması açısından ne yazılabilir bilmek istiyorum.

kelebek26 rapor üzerinde oynama yapılamıyor ekpss ye girin atamaniz olursa durum bildirim raporu alırsınız tabı Agır engelli oldugu ıcın calısamaz derler mi bilmiyorum

Çalıştırılamayacağı alanın boş olması genel idare sınıfına atananlarda sorun olmaz ama hizmetli gibi yardımcı hizmet sınıfında işe başlayanlardan istenebilir. Atamada çalışan birisi demişti.

Üst Alt