Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalıştırılmayacağı işlerin niteliğini rapora nasıl yazdıracağız?

numan1

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

Rapor için sağlık kurulana gittim, istihdam için başvuracağımı çalıştırılmayacağı işlerin niteliği bölümünün de yazılması gerektiğini söyledim. Sağlık kurulu çalışanı da "bu bölümü doldurmak için muayene olacağınız doktora söyleyin" dediler. Muayene olacağım doktora söyledim, boş olması takdirde atamalarda sorun çıkacağını belirttim: "ona biz karar veremeyiz, hocalarımız karar verir" dedi. Peki bu alanı doldurmak için ne yapmalıyım? Bu durum kafamı çok karıştırıyor, Allah rızası için yardım edin.

Sağlık teknikeriyim, bölümüm radyoloji. Rahatsızlığım kronik böbrek yetmezliği ve kalp rahatsızlığı affınıza sığınarak.

Üroloji doktoru böyle dedi, Pazartesi günü kardiyoloji doktoruna gidip muayene olacağım. O doktora söylersem doldurabilir mi? Ya da kime gitmeliyim?

Allah razı olsun.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Engelli sağlık kurulu raporu kurul kararı gerektiği için kuruldaki doktorların birlikte imzası gerekiyor. Raporu alma nedeninin iş için olduğunu belirtirseniz, engellilik durumunuza göre doktorlar birlikte değerlendirip öyle karar veriyorlar.

darkjusticer

Heyet önüne çıktığım zaman çalışamayacağı işlerin niteliklerini durumunu belirteceğim yani öyle mi?

numan1 heyet günü kurul başkanına dceksin calistirilamayacagi işler niteligin doldurulması gerek yada doldurabilir msnz dye bn öyle yaptim yazdi sende heyette belirt yardimci olacaktır kurul Başkanı son karar imza onun o gün
(heyet günü belirtmen gerek , doktorları dolaşırken söylemen bsey ifade etmez ben öyle gördüm yasadim öyle düşünüyorum yani )

tamamdır, ben de öyle yapacağım. Allah razı olsun sağolun.

Üst Alt