Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Call center'da çalışmak zor mudur?

mry

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
arkadaslar ben böbrek nakilliyim..çalışmak istiyorum fakat daha önce hiç iş tecrübem yok..turcell super onlıne de call centerden iş teklifini değerlendirmek istiyorum ama yorulur muyum diyede düşünmekteyim..call centerde daha önce çalışan var mı ?yorucu bi iş mi?bilgi verirseniz memnun olurum :)

yok arkadaşım neden yorulacaksın..konuşabiliyorsan sıkıntı yok..heryerden telefona cevap verebilirsin hem daha iyi olur çalışman

çalşma saatleri 10- 7.. ilk iş tecrubem olacağı için birazda korkuyorum açıkçası..sağol arkadsım cevapladığın için :)

TABİKİ YORUCU BÜTÜN GÜN MÜŞTERİ SORULARINA CEVAP VERİYORSUN OPERATÖRE MÜŞTERİLERİ BAĞLIYORSUN vs. ama kolay iş arıyorsan bu düşüncen yanlış,

call center,de çalışmıyorum ama o işten daha yoğun daha stresli daha hareketli işte çalışıyorum diyebilirim.resmi bir kurumun santralindeyim akşama kadar kaç kişiyle görüşüyorum kaç kişiyle tartışıyorum kaç kişiye laf anlatıyorum sayısını bilmiyorum..konuşmayı seviyorsanız sabırlıysanız zevkli iştir herşeye hazırlıklı ol küfür edilebilir,hakaret edilebilir,çeşitlik teklifler gelebilir o yüzden dalgaya alırım diyorsan no problem.çenen beynin ve kulakların yoruluyor ama belli dönem daha sonra alılışıyorsun tıkır tıkır gidiyor herşey zevke dönüşüyor,yapabileceğin tek şey laf anlatmaya çalışma çeneni güçlendir yada güçlüyse işide kaptınmı karşındaki en son allah cezanı versin der kapatır :eek:

duygusal bi yapıya sahip olduğum için hakaretlere katlanabilir mıyım bilmıyorum..hayırlısı olsun..

ben sana şöyle söylim işsiz kal daha iyi o derece birde hepsini kötülemim ama çağrıda deneyimli biri olarak şunu sölim taşeron firmada asla çalışma yarış atı gibi çalısırsın vallahi

mry;

uzak dur sen bu işten ozaman...

Kurumun çağrı (call center) merkeziyle aynı yerde duruyoruz bayan arkadaşlar o kadar eski ve alışık olmalarına rağmen sinirden oturup ağladıklarına şahitim..

Ben artık kaşarladığım için heee diyorum yada dinliyorum dinliyorum bitti mi diyorum kendisi kapatıyor :)

Meryem Hnm. call center işi zordur . Bizim ülkemizde ayı çok küfür edenmi dersin , hakeret edenmi içip içip arayıp laf sokan mı artık sen düşün bunları kaldırabilirim ben dersen başla yada lustral - cipralex gibi sakinleştirici hap al ancak bu şekilde bu hakeretlere dayanabilirsin. Benim çalıştığım firmada kızlar gelip yanıma bunlardan dert yanıyor yanlış anlama ben call center değilim kızların anlattıklarını aktardım sana.

Üst Alt