Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cam Kemik hastasıyım. Evde Bakım hizmetinden yararlanabilir miyim?

akınn

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhabalar, % 80 özürlü raporum var, cam kemik hastasıyım. ama kemiklerim kırıldıgında hiç bir şey yani vc , giysi giyme , vs yani hiç birşey yapamıyorum. ama iyi olduktan sonra her şeyi kendim yapabiliyorum.
yürüyemiyorum zaten ama sürünerek ihtiyacımı ve elbisemi giyebiliyorum. benim ögrenmek istediğim, bakım parası için müracat ettim eve gelen yetkili beni görecek ve kendi yapabiliyor diyebilecek, ama işte ayak kırıldı mı muhtaç oluyorum. ne yapmam lazım? bana bakım aylıgı baglanır mı?
şimdi den teşekkür ederim

öncelikle merhaba bende cam kemik hastasıyım sen sürünerek hallede biliyormuşun işini demek benden daha hafif derecen birde nerden olduğunu yazarsan senlede tanışırız burda pekçok cam kemik hastası var bilgi paylaşımı yapıyoruz bakım parasına gelince evde kişi başı gelirin 318 tl yi geçmiyorsa alırsın

Eve gelen kişilere, evden çıkamadığınızı ve her an kemiklerin kırılma riskinin olduğunu söyleyin... Bir sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum...

Üst Alt