Şimdi sormak istediklerim var. Raporumda şu yazıyor,
bu yazıya göre ehliyet alabileceğim, işlemleri bir kaç gün içinde başlatacam. Ama benim şöyle bir hakkım var mı? ben düz normal bir arabayı rahatlıkla sürebiliyorum. İlla otomatik aparatlı olması mı gerekiyor?
buna kursa yazılırken mi karar veriliyor? bunu ehliyete nasıl işlete biliriz bu konu hakkında biraz bilgi verebilirseniz çok sevinirim..
"Osteogenesis Imperfecta geçirilmiş çok sayıda uzun kemik kırıkları mevcut .rontgen sol femurda plak tespiti var. kemikler osteopik fizik muayene her iki femur ve tibiada malunionlar sonucu angeler deformiteler ve bacakta kısalık mevcut yol ayak bileği ve ayak deforme çift koltuk deyneği ile kısa mesafeli yürüyüş yapabiliyor. tablo 3-4-9 göre kolları kullanabiliyor
H grubu ehliyet alabilir."
H grubu ehliyet alabilir."
bu yazıya göre ehliyet alabileceğim, işlemleri bir kaç gün içinde başlatacam. Ama benim şöyle bir hakkım var mı? ben düz normal bir arabayı rahatlıkla sürebiliyorum. İlla otomatik aparatlı olması mı gerekiyor?
buna kursa yazılırken mi karar veriliyor? bunu ehliyete nasıl işlete biliriz bu konu hakkında biraz bilgi verebilirseniz çok sevinirim..