Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cam kemik Ömer'imi kaybettim. Çok üzgünüm...

Ömerhan köse

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar ömerimi kaybettim:(cok uzgunum yazacak birseyim yok ama benim pasam cerrah pasa hastanesinde takipliydi ve 9 aylik gecen cuma vefat etti fakat yurt disindan bir sonuc gelecekti hastaliginin tam ne olduguyla ilgili daha gelmedi suan yeni dogabilecek evlatlarim da aynimi olacak bilmiyorum lutfen bana yardim edin .bu site tamamen degismis nereye yazacagimida tam bilmiyorum

Allah rahmet eylesin size sabır diliyorum. İnşallah sağlıklı bebeğiniz olur

allah rahmet eylesın sızede allah sabırlar versın

Başınız sağ olsun . Allah sabır versin :(

ruhun şad olsun.allah rahmet eglesin.mekanın cennet olsun güzel bebek,anne ve babasınada sabırlar diliyorum,allah yardımcınız olsun.

bir kişiye verilen ne dert olursa olsun, ne eksiklik olursa olsun bu ona mükafattır, onun derecesini yükseltir... hem ailesine hem de kendisine bir armağndır o. başınız sağolsun...

Allah rahmet eylesin
Size sabirlar dilerim..

Başınız sağolsun.Diğer kardeşlerinin kaderi ona benzemez inşanlah.

Allah rahmet eylesin kardeşim sizlere de sabır versin inşallah.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun. Allah sabır versin.

Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun. Allah sabır versin.

Allah rahmet eylesin.Başınız sağolsun :(

Başınız sagolsun rabbimden sizlere sabir diliyorum uzulmeyin diyorum ama uzulmemek elimizde degil aslinda ne mutluki sizlere evladiniz bir melek lutfen arkasindan aglamayin sizler agladikca evladiniz orda ızdırap cekiyor onu gercek dunyada mutlu etmek istiyorsaniz bol bol dua edin rabbim onu cennet bahcesine kabul etmis sizede sabirlar diliyorum tekrardan
Bismillahirrahmanirrahim.
"Elhamdü lillâhi rabbil’alemin. Errahmânir’rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na’budü ve iyyâke neste’în, İhdinessırâtel müstâkim. Sırâtellezîne en’amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn

evlat acisi zordur rabbim size sabrini verecektir..mekani cennet olsun..

Rabbim rahmet eylesin,sabırlar versin size.Insallah son acınız olur. Sorduğunuz soruya gelince cam kemik bir bebeğiniz olduysa bir daha bebek düşündüğünüzde doktor kontrolünde olmali.bunlarin tedavileri var çünkü . Cam kemik insanlar bile sağlıklı bebek sahibi olabiliyor Ömerhan köse

Çok üzüldüm.Başınız sag olsun.Allah sabır versin.sağlıklı sıhhatli daha başka evlatlarınız olur insallah.Allah onlarla yüzünüzü güldürsün

innâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn... Başınız sağolsun ...

Ömerhan köse

Başınız sağ olsun aynı hastalık sebebiyle anne karnında 6 aylık iken biz de eşim ile Onur'umuzu kaybettik.
Ne kadar zor olduğunu çok çok iyi biliyorum. Allah sabırlar versin.
Fakat şunu söylemem gerekiyor.
Belki siz beni müslüman olarak göremezsiniz ama en azından iman'ın şartlarını hiç tereddütsüz kabul eden bir birey olarak bunu size yazacağım.
Doğabilecek evlatlarım demişsiniz ya,
Lütfen böyle söylemeyin, Allah Verdi Allah Aldı ne bir bebek için (Melek) ne 20 sindeki Mehmetçik için ne aynı yaştaki Polis Memuru için bi ağızdan söylenip kapatılabilecek kadar küçük basit bi konu değil.
Sizden çok eşinizin bu acıyı atlatabilmesi için ona sabırla destek olmanız gerekiyor.
Hemen olmamalı ama ileride evlat sahibi olma hayaliniz doğrultusunda gebelik öncesinde sağlıklı gen seçimi konusunda Devletimizin Üniversite Hastanelerindeki endokrin hocalarımız size gerekli bilgileri sağlayacaklardır.
Allah sabırlar versin inanın okuyunca, haberim olunca aynı acıyı çekmiş biri olarak çok üzüldüm.

innâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn

Bakara süresi 156- O sabredenler, kendilerine bir belâ geldiği zaman: Biz Allah'ın kullarıyız (ondan geldik) ve biz O'na döneceğiz, derler.

[Hadis No : 4661]

Hz. Enes radıyallahu anh anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki:

"Allah bir kuluna hayır murad ettimi onun cezasını tacil edip dünyada verir; bir kulu hakkında da kötülük murad ettimi onun günahlarını tutar, Kıyamet günü cezasını verir."

Tirmizi, Zühd 57, (2398).

[Hadis No : 4666]

Hz. Enes radıyallahu anh anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki:

"Allah Teâla hazretleri ferman etti: "İzzetim ve celalim hakkı için, mağfiret etmek istediğim hiç kimseyi, bedenine bir hastalık, rızkına bir darlık vererek boynundaki günahlarından temizlemeden dünyadan çıkarmayacağım."

Rezin tahric etmiştir.

Kardeşime Allah azze ve celle rahmet ve mağfiret eylesin İnşa Allah. Ailesine ve tüm sevenlerine de sabır ihsan eylesin Rabbim amin.
Rabbim inşâ Allah kardeşimizi tertemiz cennetine koyacaktır.
Tekrardan Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun

Allah azze ve celle ayeti kerime de şöyle buyuruyor;

"Yeryüzünde bulunan her canlı fânîdir, yok olacaktır." (Rahmân süresi 26)

"De ki: Size vekil kılınan (bu konuda görevlendirilen) ölüm meleği canınızı alacak, sonra Rabbinize döndürüleceksiniz."
(Secde süresi 11)

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki;

"Lezzetleri yok eden ölümü çok anın."

(Tirmizî, Zühd 4, Kıyâme 26; Nesâî, Cenâiz 3; İbn Mâce, Zühd 31)

Başınız sağolsun Allah gani gani rahmet eylesin.
Allah sabır versin.

Başınız sagolsun. Allah rahmet eylesin. ahirette size Şefaatçi olacak inşalalh.Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Her kayıp acıdır. Hele ki kayıp umut ile beklenen evlat ise acının tarifi yoktur.
Allah rahmet eylesin, inşallah bundan sonrasında evlat sahibi olmanızda bir problem olmaz da gelecek olan evladınız acısını size unutturur.

Başınız sağolun. Ömer artık cennet kuşu. Rabbim size sabır versin. Ben de cam kemiğim. Aslında bizim ayrı hastalık başlığında bu konular çok konuşuldu. Orayı okuyabilirsiniz. Yeniden hamile kalmadan önce mutlaka genetik danışma alın. Yurtdışından gelecek sonuçlar ve sizin durumunuz incelenerek riskiniz konusunda doktorlar bilgi verecektir. Eğer bir daha ki hamilelelikte de risk varsa pgt li tüp bebekle sağlıklı bebek sahibi olabilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın

Allahü Teala sabırlar versin. Bende doğumda kaybetmiştim bir kızımı. Çok zor bir durum yaşayan bilir. Allahü Teala sabırlar ihsan eylesin.

Allah Sevenle beraberdir, Toprağı bol olur inşallah Rabbim sana her KULUNUN tahammül edemeyeceği yusuf sabrını dayanma gücüyle versin ve sanırım imtahanın zor geçecek ama zafer çile çekenlerindir bunu hiç unutma güzel insan. Derin nefes al ağzında gün boyu şu olsun -Ya Sabr-

Üst Alt