Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Camda sorun var açamıyorum:(

• Konbuyu başlatan kutup yıldızı
  • Başlangıç tarihi
K

kutup yıldızı

p.c.nin kamerada sorun var sanırım açamıyorum.sebebi ne olabilir?

Driveri yüklemede sorun olabilir.

Kamerayı pc ye takmadan drievri yükleyin daha sonra kamerayı takın. tersini yapmışsanız unistall yapıp restart ve tekrar yükleme yapın.

Daha önce çalışıyordu ama.bağlantıdamı birşey oldu?

Bilgisayar sağ tıklayın, özellikler tıklayın, donanım sekmesi tıklayın, aygıt yöneticisi tıklayın orada sorunlu bir donanım görünüyor mu yani yanında soru işareti olan bir yazı var mı?

donanım sekmesi hangisinden çıkıyor.temalar,masaüstü,ekran koruyucu,görünüm ve ayarlar var

resyp8.jpg

Donanım/Aygıt Yöneticisi Seçenekleri Seçiyoruz...

56882808yw7.jpg

Tanıtmak istediğimiz Donanımın Üstünü Çift Tıklayarak İlk başta anlattığım uygulamaları yapıyoruz.

11mf4.jpg

Bazı Diver cdleri bu adımları takip etmeden,Cd yi takılıdıgında hem driveri hem soft proğramı kurar,Böylelikle uğraşmamış olursunuz,En güzel Örnek Ati Ekran Kartları sahibi olanlar bilir,Cd Sürüye Driver Cd si Takıldıgında bu iki işilemi kendi yapar.

Ama malesef her cd de bu özellik olmadığı için merak eden driver konusunda acemi olan arkdaşlarımızı İçin umarım yararlı Olmuşuzdur.
NOT. ALINTIDIR

Bu tür sorunlarda en kolay çözümlerden birtanesi denemenizi öneririm..
asil10vn.jpg

30-4-2010'dan önce bir tarihi seçin..
iea3hu.jpg

ileri diyoruz pcyi yeniden başlatıyoruz...

sistem geri yükleme 1 ay önceye gittim degişen bişey olmadı.bir daha deneyeyim bakalım.

belki o kadarda değil diyeceksin burcu ama bence camın takılı fişini kontrol et desem :D

Üst Alt