Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çanakkale civarında yatılı fizik tedavi merkezi var mı?

BEYAZ MELEK

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, gecenlerde komşumuzun gelini benden bilgi aldı ve bana bazı sorular sordu. ben de sizden yardım isteyeceğim. yardımcı olursanız sevinirim.
Canakkale çan ilçesinde 4 yaşında engelli bir kardeşimiz varmış. Annesi ve babasıda sağlık problemleri yaşıyormuş ve bakmakta zorlanıyormuşlar. yani kardeşimiz bakıma muhtaç. fizik tedavi görmesi gerektiği söylenmiş, fakat ailenin bunu karşılayacak durumu yok. Size sorum, canakkale ve cevre illerinde yatılı fizik tedavi merkezi var mı?
Kardeşimiz iyileşemeyeceği kesinmiş, ama en azından kendi ihtiyaçlarını karşılayabileceği duruma gelsin. Onun da insan gibi yaşamaya hakkı var. Size sesleniyorum... gelin bu kardeşimizide aramıza alalım.
Ceaplarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Göztepe devlet hastanesi ve Şirinevler'deki 70. yıl fizik Tedavi hastanesi var İstanbul'da. Çanakkale civarında var mı bilmiyorum.

merhaba

beyaz melek benim arkdaşım var çanakkalede. ondan bilgi alacam sana yazarım.elmizden bişey gelirse sevnirim.en kısa sürede bilgi yazacam buraya

evet bende çanakkale devlet hastanesini öneririm. Güzel ve kalite standartları iyi olan bir hastane . Kardeşimiz burada tedavisine devam ettirilmeli

Üst Alt