Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çanakkale Şehitlik tekerlekli sandalye için uygun mu?

karamaske22

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
çanakkale şehitlik sandalye kullanan engelli biri için uygunmu bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

Gezmeniz gereken yerlere kadar araç çıkabiliyor.
Yokuş var biraz ama gidebilirsiniz sanırım çok sıkıntı yaşamazsınız

Tekerlekli sandalye kullanıcılarından giden varsa daha iyi değerlendirir tabi ki

2 sene önce istanbul anadolu yakasının düzenlediği çanakkale şehitliği gezisine katıldım aramızda tekerlekli sandelye kullanan arkadaşımızda vardı bi sorun olmadı .yalnız mutlaka yardım edecek birisi olmalı size. tek zorlatır sizi.

Yanınızda bir refakatçi ile ozellikle gormeniz gereken her yeri gezebilirsiniz. Aracınız için en yakın yere gidebilecek izinlerde alabilirsiniz. Sorunsuz şekilde tekerlekli sandalye ile birçok ziyaretçiye eşlik ettim.

Sevgili dostum ben Çanakkale Şehitliklerine 4 veya 5 kere gittim gezdim.. Ancak son on yıldır gidemedim.. Her seferinde daha önce görmediğim yerlerle karşılaştım.. Çanakkale Şehitlikleri genel olarak tekerlekli iskemle kullanan arkadaşların ziyaretine uygun diyebilirim.. Son on yılda daha da uygun hale gelmiştir diye umut ediyorum.. Belki ziyarette sıkıntı yaşanabilecek bölgeleri olabilir ama bu memleketin her ferdi sürünerek de olsa oralarını gezmelidir diye düşünüyorum.. Bu da yetmez!! Çocuklarını alıp çocuklarına gezdirmelidir oralarını.. Bu nedenle eline geçecek olan ilk fırsatta çekinmeden git ve gez derim..

Geçen hafta ilk defa gittim şehitliklere. Genel olarak tekerlekli sandalye kullanıcılarına uygun. Fakat, Conkbayırı'nda yardıma ihtiyacınız olabilir. Hem biraz yokuş hem de çakıllı bir yolu var, tekerlekli sandalyenin ön tekerleri küçük boydaysa takılabilir. Geri kalan yerlerde bir sıkıntı yaşamadım. Kesinlikle gitmelisiniz, o ruhu yaşamak çok farklı bir duygu.

Üst Alt